Új

A Generali biztosító megszűnt a Sugár Üzletközpontban!

2018. 12. 11.
Kedves Látogatóink!

A Generali Biztosító megszűnt a Sugár Üzletközpontban! A Központi Ügyfélszolgálat a 1132 Budapest, Váci út 36-38. alatt található.
Nyitvatartás:
Hétfő          8:00 - 18:00
Kedd          8:00 - 16:00
Szerda        8:00 - 16:00
Csütörtök    8:00 - 18:00
Péntek        8:00 - 16:00
Új

Idén sem telhet el a karácsony Szamos nélkül!🎄🍬

2018. 12. 10.
Marcipán és praliné szaloncukrunk közül számos ízben tud válogatni, díszdobozos kiszerelésben vagy kimérve. Meggyes, narancsos, csokoládés, feketeribizlis, sós mandulás, karamell-vaníliás, sőt még hozzáadott cukrot nem tartalmazó fajták is csábítják az ízek szerelmeseit! Tökéletes ajándékötlet a minőségi desszertek kedvelőinek, de a karácsonyfa ékes dísze is lehet.

Természetesen az ünnepi teríték elengedhetetlen kelléke a bejgli is, mely mákos és diós ízesítésben megtalálható cukrászdáink polcain. Válogasson kedvére kínálatunkból a Szamos cukrászdákban!

Minden kedves vásárlónak békés, áldott karácsonyi ünnepeket kíván a Szamos Marcipán!
Akció

3+1 akció a Libriben!

2018. 12. 10.
Pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz választani a jobbnál jobb könyvek közül, különösen a karácsonyi bevásárlás időszakában. Az év hátralévő részében szeretnénk megkönnyíteni a válogatást. November 15. és december 31. között tegyen a kosarába négyet a 3+1 akció listájában szereplő könyvek közül, a legalacsonyabb árú kötetet most ajándékba adjuk!

Új

Lepd meg magadat is valami széppel karácsonykor!

2018. 12. 07.
Lepd meg magadat is valami széppel karácsonykor! Pihe-puha köntösök, gyönyörű fehérneműk, színes fitness ruhák, kényelmes pizsik és hálóingek várnak rád! A www.konkurencia.hu linken szemügyre veheted a választékot. Az üzlet Facebook-oldalán pedig folyamatosan tájékoztatást kaphatsz az érkező új darabokról!
Akció

Foglald le szülinapod, és legyél a vendégünk!🎂

2018. 12. 06.
Óriási szülinapi bulit akarsz, de még nem találtad meg a megfelelő helyet? Nekünk van egy szuper ötletünk: a Sugár Játszóház!🎉 És ami még jobb, hogy most még inkább megéri nálunk szülinapozni, ugyanis akcióval is készültünk! Foglald le szülinapodat személyesen, a Sugár Játszóház recepcióján december 6. és 19. között, és most a szülinapost teljes mértékben vendégül látjuk! 

Születésnapi csomagjainkról bővebben ITT olvashatsz!

A kedvezmény kizárólag személyes foglalás, és előleg kifizetése esetén érvényes!
Akció

Öltözz Grincsnek, és játssz FÉL ÁRON!

2018. 12. 05.
Ma végre megérkezett a Sugár Moziba A Grincs című animációs film, ezt pedig a Sugár Játszóházban is nagyon vártuk, úgyhogy meg is ünnepeljük! December 6. és 12. között minden kisgyermek, aki a zsémbes zöld szőrmóknak öltözik, és úgy látogat el hozzánk, fél áron játszhat nálunk*! Igen, jól olvastad! 50% kedvezményt adunk a mindenkori játékidő árából!

*A kedvezmény kizárólag akkor érvényes, ha a gyermek jelmezben érkezik a játszóházba. A keddi kedvezményes árra nem vonatkozik!
Akció

Supersize Week a Sugár Moziban!🍿

2018. 12. 04.
December 6. és 12. között a kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk! Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 990 Ft, a nagy crispers menü csak 1 010 Ft, a nagy nachos menü pedig csak 1 290 Ft!
Akció

Ünnepi tisztaság az Ametiszt üzletben!

2018. 12. 01.
Függöny- és takarótisztítás. Minden 4 kg ajándék! Síoverall tisztítás 20% kedvezménnyel! Az akció időtartama: 2018.12.01-12.31. Kövesse figyelemmel az időszakonként változó, évszakhoz kapcsolódó akciókat!

Állandó kedvezmények és törzsvásárlói program
1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható!
25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
További információk ezen a linken elérhetőek!

A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobiltelefonon), vagy nyomtatott formában. A kedvezményes árakról üzleteinkben érdeklődhet!
Akció

Advent a Hádában!

2018. 12. 01.
Meglepetéssel készülünk az ünnepekre! Az Adventi vasárnapokon 20% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras és nyitva tartó kilós Háda üzletekben!

Akció

Eddz hétvégén, és sportolj egész évben ingyen!🍀

2018. 11. 29.
Eddz a december 1. és 30. közötti hétvégéken a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Sugár FItness VIP-kártyát, ami 1 évig ingyenes belépésre jogosít!🍀

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Esemény

Decemberi árucsere a Hádában!

2018. 11. 28.
Készülj a hideg téli napokra és az ünnepekre a Hádával! December elején teljesen új, téli árukészlettel várunk országszerte minden Háda üzletben!

További részletek ezen a linken elérhetőek!
Akció

Három ajándékjegy áráért most négyet adunk a Sugár Moziban!🎁

2018. 11. 15.
A Sugár Moziban időben elkezdjük a karácsonyi készülődést, méghozzá ismét egy szuper akcióval!🎄 Idén is lehetőséged lesz ajándékjegy vásárlására kasszáinknál november 15-től: 3 ugyanolyan típusú (teljes árú, kedvezményes) ajándékjegy áráért most 4-et adunk!🎁 Az ajándékjegyek 2019. január 1-től június 30-ig használhatóak fel, árainkról az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhatsz!
Akció

Kettő napijegy áráért most hármat adunk! 🎁🎄

2018. 11. 15.
Ajándékozz Sugár Játszóház napijegyet karácsonyra! Látogass el hozzánk november 15. és december 24. között, hiszen most 2 napijegy vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adjuk! 

A napijegyeket 2019. január 1. és május 31. között lehet beváltani a Sugár Játszóház recepcióján.
Akció

Ajándékozz fitness bérletet karácsonyra!🎄

2018. 11. 14.
Még nem döntötted el, hogy mit ajándékozz szeretteidnek karácsonyra? Látogass el hozzánk november 15. és december 24. között, és vásárolj ajándékba Sugár Fitness bérletet*, hiszen ezen időszak alatt új ügyfeleink** számára 50%, már regisztrált ügyfeleink számára pedig 20% kedvezménnyel válthatsz teljes árú bérletet!

*Az akció keretein belül csak más számára váltható bérlet, önmaga számára senki nem veheti igénybe a kedvezményt! Az ajándékkuponok 2019. január 1 - és március 31. között válthatóak bérletre a Sugár Fitness recepcióján. A kedvezmények a mindenkori árból kerülnek levonásra. 
**Új ügyfelek esetében szükség van a regisztráló nevére, születési idejére, címére, illetve e-mail címére!
Akció

Most igazán megéri javíttatni!

2018. 11. 12.
Hozza el megkopott papucsát, klumpáját, telitalpú cipőjét, téli csizmáját Mister Minit üzleteinkbe, és 2018. december 28-ig FÉL ÁRON talpaljuk Porokrep és Mikro kavics talpainkkal kedvenc lábbelijét!

Jellemző áraink:
- Női féltalp (mikro kavics) 3000 Ft/pár helyett most fél áron 1500 Ft/pár
- Telitalp (mikro kavics) 5900 Ft/pár helyett most fél áron 2950 Ft/pár
További POROKREP és MIKRO kavics talpárak után érdeklődjön üzleteinkben. Az akció csak a fentiekben megnevezett anyagokra érvényes! A kivét jegyen már csak az akciós ár kerül feltüntetésre. A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobiltelefonon), vagy nyomtatott formában. A kedvezményes árakról üzleteinkben érdeklődhet!