Esemény

Október 25-től Koreai Filmfesztivál a Sugár Moziban!

2017. 10. 18.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Koreai Filmfesztivál Budapesten az idei évben is a Sugár Moziba költözik! Október 25. és 29. között mindössze 500 Ft-ért válthatsz jegyet a koreai filmgyártás legújabb remekműveire! Minden részletet megtalálsz a fesztivál honlapján.

A Koreai Filmfesztiválon szereplő filmek listáját itt találod:
Magyar felirattal:
Angol felirattal:

Jelezz vissza a fesztivál Facebook eseményére, és hívd meg ismerőseidet is!
Esemény

Pedrofon buli október 21-én a Club Royalban!

2017. 10. 17.
Október 21-én, szombaton 20:00-tól újabb fergeteges partyra számíthattok a Sugár Üzletközpont II. emeletén található Club Royal teremben! A Pedrofon zenekar ismét megtáncoltat mindenkit, aki szeretne egy jót bulizni. Ha jössz, jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

A belépőjegy ára 2000 forint, melyet hamarosan akár elővételben is megválthattok a Sugár Fitness recepcióján! Asztalfoglalás a rendelkezésre álló helyek függvényében a 06 30 971 1717-es telefonszámon! Várunk mindenkit szeretettel!
Esemény

Október 19. és 25. között Moziünnep a Sugár Moziban!

2017. 10. 17.
Október 19-től ismét Moziünneppel várjuk a mozizás szerelmeseit a Sugár Moziban! Látogass el hozzánk október 25-ig, hiszen az elmúlt időszak legjobb filmjeire 690 Ft-os jegyáron válthatsz mozijegyet!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akciónkban résztvevő filmek listáját itt találod:


A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Akció

30-50%-os kedvezmények a Libriben!

2017. 10. 17.
Tartson velünk a pszichológia és az önismeret világába, ahol választ kaphat nem csak azokra a kérdésekre, amik régóta foglalkoztatják, hanem azokra is, amiket eddig talán fel sem mert tenni. Párkapcsolati, család-, gyerek- és szexuálpszichológia, életmódtanácsok és még tucatnyi téma több száz kötetben október 16. és november 14. között a könyvesboltokban 30-50%, a www.libri.hu-n 20-70% kedvezménnyel!

Akció

Ajándék játszóházi belépő minden My Little Pony gyerekjegy mellé!

2017. 10. 11.
Nézd meg október 12. és 18. között a My Little Pony - A film című animációs filmet csemetéddel a Sugár Moziban, hiszen most minden megváltott gyermekjegy* mellé ajándék félórás játszóházi belépőt adunk, melyet a Sugár Játszóházban használhatsz fel 2017. november 17-ig, kizárólag hétköznapokon.

*Gyermekjegy 10 éves korig váltható.
Akció

Ajándékeső a Sugár Moziban!

2017. 10. 11.
A Sugár Moziban október 14. és 18. között, azaz szombattól szerdáig ajándékesővel várjuk a mozizás szerelmeseit!

Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen mozijegyed mellé most garantált meglepetést adunk, melyet akár egy újabb mozijegyre is beválthatsz*!

*A nyeremények beváltásáról az ajándékszelvényen tájékozódhatsz! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Esemény

My Little Pony rajzverseny a Sugár Játszóházban!

2017. 10. 05.
A Sugár Játszóház rajzversenyt hirdet "Én kicsi pónim" témában október 5. és 18. között! A rajzokat 10 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket My Little Pony plüssfigurákkal jutalmazzuk!

Akció

Egy óra játék mellé ajándék My Little Pony mozijegyet adunk!

2017. 10. 05.
Játssz legalább 1 órát a Sugár Játszóházban csemetéddel október 5. és 18. között, hiszen most egy My Little Pony mozijegykupont* adunk ajándékba, melyet a Sugár Moziban használhattok fel október 12. és 27. között!

* A kupon kizárólag a Sugár Moziban váltható be, a My Little Pony - A film című animációs film műsorrendi vetítéseire hétköznapokon, a szabad helyek függvényében.
Új

Októberi köszöntő

2017. 10. 02.
Kedves Vásárlóink! 

Immár az év 10. hónapjába léptünk, és ugyan október első néhány napja még kellemes, napsütéses idővel telik el, lassan mégis beköszönt a hűvösebb, esősebb idő, ami miatt egyre kevesebb szabadtéri programban lehet részünk. A SUGÁR Üzletközpont mint a család bevásárló központja azonban ebben hónapban is igyekszik minden korosztálynak olyan vonzó programokat kínálni, amelyek valamelyest feledtetik a szürke őszi hétköznapokat, vidámabbá teszik a hétvégéket. Akár szórakozásról, akár egyéb kikapcsolódásról, akár a szükséges termékek megvásárlásáról van szó, a SUGÁR most kedves vásárlói rendelkezésére áll.

Lássuk hát, milyen programokkal, akcióval kedveskedik látogatóinak a SUGÁR októberben!

Elsőként hadd ajánljuk figyelmükbe az október 13. és 15. közötti OKTÓBERI KUPONHÉTVÉGÉT, ahol a SUGÁR üzletinek kínálatából 10, 20 vagy akár 50%-os kedvezménnyel is válogathatnak. A teljesség igénye nélkül az őszi ruházati termékek, cipők, táskák, műszaki cikkek mind-mind megtalálhatóak üzleteinkben, de sok szolgáltatás és szórakozási lehetőség is kedvezményesen vehető majd igénybe az akciós napokon! 

A SUGÁR Mozi október első hetében nemcsak a legújabb premierfilmekkel (például a várva várt Szárnyas fejvadász 2049 című sci-fi alkotással) várja a nézőket, hanem egészen Franciaországig kalauzolja őket! Ezen a héten ugyanis francia filmhetet szervez a filmszínház, melynek keretében az érdeklődők 590 Ft-os jegyáron nézhetik meg az elmúlt időszak legnépszerűbb francia filmjeit. De nemcsak a francia filmek világába látogathatnak el a filmek szerelmesei, hiszen újra a Sugár Moziban kerül megrendezésre a koreai filmfesztivál, október 25. és 29. között.

Október 12-én érkezik a mozikba a My Little Pony animációs film, amihez kapcsolódóan minden gyermekjegy mellé ajándék Sugár Játszóház belépőt ad a mozi! Azonban nem csak a gyerekeknek éri meg ellátogatni a Sugár Moziba, hiszen október 18-ig mindenki garantált ajándékot kap mozijegye mellé! Az október 13. és 15. közötti SUGÁR kuponhétvégén 30%-os büfékedvezménnyel vesz részt a filmszínház! A Sugár Mozi applikációban már foglalásra is lehetőség van! Az a látogató, aki szeptember 28. és október 4. között az applikációban foglalja le helyét, és át is veszi azt, 1 db októberi mozijegykupont kap ajándékba!

A SUGÁR Fitness október 5-től újra elindítja a "Hozz magaddal új ügyfelet"-akciót, melynek keretében ha a Sugár Fitness már meglévő vendégei olyan új ügyfelet hoznak magukkal, aki még nincs regisztrálva a Sugár Fitness rendszerében, akkor a saját és az új vendég bérletét is 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az október 13. és 15. közötti SUGÁR kuponhétvégén a Sugár Fitness is részt vesz, 30%-os kedvezménnyel kínálja a Red Bull energiaitalokat!

A SUGÁR Fitness applikációban is van már lehetőség csoportos órán történő foglalásra! Minden látogató, aki szeptember 28. és október 4. között az applikáció segítségével biztosítja be helyét a SUGÁR Fitness óráin, és részt is vesz azokon, kap egy Sugár Moziban beváltható mozijegykupont. Október 28-án kerül megrendezésre a Decathlon Fittaréna esemény, amelyre a Sugár Fitness is kitelepül. Oktatóink egész nap izgalmas órákkal várják az érdeklődőket!

A Sugár Játszóházban sem maradhat ki a My Little Pony: A filmhez kapcsolódó akcióból. Október 5-én My Little Pony rajzversenyt hirdet a játszóház, amelyre a gyerekek rajzait egészen október 18-ig küldhetik be a szülők, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre. A legjobb alkotásokat plüsspónival jutalmazza a játszóház! Az október 13. és 15. közötti SUGÁR kuponhétvégén a Sugár Játszóház is részt vesz, 20%-os kedvezmény jár a belépőjegyek árából! Október 7-én és 8-án csillámtetováló hétvége lesz, október 14-én és 15-én pedig minden gyermeket egy lufifigurával lep meg távozáskor a játszóház!

A SUGÁR Fitness Club Royal termében október 21-én a Pedrofon együttes újra óriási bulival várjuk az érdeklődőket!

Október 15-én tartja a SUGÁRZOO a 3. születésnapját. Ebből az alkalomból az üzletben található valamennyi terméket 20% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni, de a teljesség igénye nélkül lesz szerencsekerék, állatbemutató és adománygyűjtés is a háziállatok számára. Aki nemcsak olcsóbban akar vásárolni, hanem például tengeri malacot, sünit, szárazföldi teknőst, netalán szakállas agámát, kutyust vagy házi görényt szeretne simogatni, ki ne hagyja rendezvényt. A pontos programról részleteket a SUGARZOO Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők. 

Októberben is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni. Sok szeretettel és rengeteg akcióval várjuk Önöket üzletközpontunkban a hét minden napján!