Új

Látogass el dm üzletünkbe!

2017. 06. 22.
Nyaralásra készülsz? A dm mini termékeivel spórolj helyet a táskádban!

Részleteket a dm honlapján találsz!
Akció

A Sugár Fitnessben duplán jól jártok!

2017. 06. 22.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most július 19-ig új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk.
Akció

Ajándék Sugár Játszóház kupon a Sugár Fitnessben!

2017. 06. 22.
Nyár van, szeretnél sportolni, de nincs ki vigyázzon a csemetéidre? Nekünk van egy megoldásunk! Eddz a Sugár Fitnessben július 31-ig, és kérd pénztárainknál a Sugár Játszóházba szóló, 50% kedvezményre feljogosító kupont*, mellyel edzésed végeztével fél áron** válthatod ki gyermekedet!

*A kupon a rajta (kollégáink által) feltüntetett időponttól számítva 2 órán át, a Sugár Fitness pecsétjével együtt érvényes.
**A 2 órás limit túllépése esetén a Sugár Játszóház mindenkori negyed órás elszámolása lép érvénybe. A kupont csak a Sugár Játszóház nyitvatartási idején belül lehet felhasználni.
Esemény

Gru 3. rajzverseny a Sugár Játszóházban!

2017. 06. 22.
A Sugár Játszóház rajzversenyt hirdet "Gru 3" témában június 22. és július 5. között! A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket Gru 3. plüssfigurákkal jutalmazzuk!

Akció

Nyerj Transformers-pólót a filmre szóló jegyeddel!

2017. 06. 22.
Válts jegyet a Sugár Moziban a június 22. és 28. közötti Transformers: Az utolsó lovag-vetítések egyikére, írd fel jegyed hátoldalára adataidat (név, e-mail-cím, telefonszám), majd az előadás végeztével dobd be a mozikasszáknál kihelyezett gyűjtőládába! Ha szerencséd van, megnyerheted a menő Transformers-pólóink egyikét!

Esemény

Családi jegyeddel most duplán jól jársz!

2017. 06. 22.
Vásárolj családi mozijegyet* június 22. és 28. között bármely, a Sugár Moziban vetített 2D-s előadásra, és most meglepünk egy másodikkal, melyet június 29. és július 5. között, kizárólag hétköznapokon használhatsz fel nálunk 2D-s, nem premier előtti vetítéseinkre!

*Családi mozijegyet két felnőtt és két 14 év alatti gyermek, vagy egy felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat.
Akció

Újítsa fel konyháját az Euronics kínálatából!

2017. 06. 21.
Beépíthető konyhai termék ajánlatainkkal várunk országszerte 67 Euronics üzletünkben! Az akció július 31-ig érvényes.

Új

Közkívánatra sűrűbben jár a kisvasút a Sugár Játszóházban!

2017. 06. 21.
Most különösen megéri ellátogatni a Sugár Játszóházba csemetéddel, hiszen az ingyenesen használható kisvasutat biztosan imádni fogja! 

A vonat menetideje 3:00 perc, mely idő alatt összesen hét kört tesz meg és negyed óránként jár: az első menet 10:15-kor, az utolsó pedig 18:45-kor indul.

A kisvasút használati feltételeiről bővebb információt a játszóház házirendjében találsz.
Új

Naponta megújuló nyári árukészlet a Hádában!

2017. 06. 12.
Országszerte minden Háda üzletünkben naponta megújuló nyári árukészlettel várunk!
Akció

30-50%-os kedvezmények a Libriben!

2017. 06. 09.
A Libri legfrissebb akciója június 1. és 30. között a Libri Könyvesboltokban 30-50% kedvezménnyel, online 20-80% kedvezménnyel várja a szórakoztató- és szépirodalom rajongóit. Ünnepelje velünk az irodalom sokszínűségét!

Új

Júniusi köszöntő

2017. 06. 01.
Kedves Vásárlóink! 

Elérkezett az év hatodik hónapja. A hosszú és hideg tél, valamint a hűvös tavasz után végre melegebb idő vár ránk, június első napjai igazi kánikulával köszöntenek bennünket. Hamarosan vége az iskolának, gyermekek és felnőttek is egyre több időt töltenek a szabadban, kihasználva, hogy Szent Iván havában leghosszabbak a nappalok. Ugyanakkor reméljük, a SUGÁR is kínál olyan szórakoztató programokat, vásárlási lehetőségeket, amely sokakat, ha csak néhány órára is, de becsábít üzletközpontunkba. 

Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a SUGÁR ebben a hónapban:

Június 9. és 11. között kerül sor nyárindító kuponhétvégénkre, amelyen mintegy 40 üzletünk kínálja óriási kedvezménnyel termékeit, de természetesen szolgáltató, illetve szórakoztató egységeink által nyújtott szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetik igénybe látogatóink. Ráadásul egy szerencsés vásárlónkat egy wellnesshétvégével is meglepjük (a részleteket is a www.sugar.hu oldalon találjátok). A teljesség igénye nélkül például a dm, a Sugarzoo és a Pirex 10%, a Pierre férfidivat 50% kedvezménnyel kínálja áruit.

A SUGÁR Moziban folytatódik a nyári pecsétgyűjtő akció, amely egészen augusztus 30-ig tart. A látogatóknak 9 pecsétet kell összegyűjteniük, ezt pedig a kínálatban szereplő bármely film megtekintésével szerezhetik meg. 5 pecsét összegyűjtése után a garantált ajándék egy mozijegy kupon. Ha összegyűjtötték az összes pecsétet, és a pecsétgyűjtő füzetet adataikkal kitöltik, és bedobják a gyűjtőládába, megnyerhetik a 10 db Sugár Fitness bérlet egyikét, vagy a fődíjat, egy két fő részére szóló wellnesshétvégét.

Június 1-től a moziban Supersize Weeket szervezünk, melyen minden kis menü áráért nagyot kapnak a látogatók. Ezen kívül a Wonder Woman című filmre váltott jegyekkel megnyerhetik a 3 db Wonder Woman póló egyikét. Ehhez az adataikat rá kell írniuk a jegy hátoldalára, és a kihelyezett gyűjtőládába dobni azt. Június 8-tól A múmia című filmre váltott jegyekkel nyerhetnek a látogatók egy belépőt az Egyiptomi kaland nevezetű szabaduló szobába. Ezen kívül a júniusi kuponhétvége keretében 30% kedvezményt adunk a páros menük árából. A következő héten június 15-től családi jegy akciót szervezünk: mindenki, aki családi jegyet vásárol, egy másodikat kap ajándékba.

A SUGÁR Fitnessben június 1-18. között 20 alkalmas nyári bérlet megvásárlására lesz lehetőség. A 20 alkalmas cardio és erősítő bérlet 15 290 Ft, a csoportos bérlet 17 990 Ft lesz, mindkét bérlet esetén a felhasználhatóság határideje: 2017. augusztus 31. Az első héten június 1-7. között mindenki, aki nyári bérletet vásárol, kap egy ajándék Wonder Woman mozijegy kupontis, melyet a SUGÁR Moziban tud felhasználni. Június 9-11. között a kuponnapokon 50% kedvezményt adunk minden teljes árú bérlet árából, valamint 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a citromos-bazsalikomos, málnás-sajttortás és tejszínes-kajszibarackos Zero Bar szeleteket a látogatók.

A SUGÁR Játszóházban június 8-tól két hetes Verdák gyermek rajzversenyt hirdetünk, hiszen júniusban a Verdák 3. is megérkezik a SUGÁR Moziba. Azon gyerekek között, akik beküldik rajzaikat, 3 db Verdás plüss autó kerül kisorsolásra. Június 9-11. között a kuponnapokon 20% kedvezményt biztosítunk a mindenkori játékidő árából. Június 22-től szintén rajzversenyt szervezünk a Gru 3. című meséhez kapcsolódva. A nyeremény 2 db óriás plüss Minyon és 1 db óriás egyszarvú a meséből.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődésüket, és júniusban is találkozhatunk Önökkel Üzletközpontunkban.

Kellemes kikapcsolódást, eredményes vásárlást kíván a SUGÁR.
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban!

2017. 06. 01.
Érdemes visszatérni a Sugár Játszóházba, hiszen most minden játékkal eltöltött óra után* pecsétet adunk, melyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! Az akció visszavonásig érvényes.

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes.
Akció

Nézd meg a nyár premierjeit, és nyerj wellnesshétvégét!

2017. 05. 25.
Látogass el a Sugár Moziba augusztus 30-ig, hiszen most minden mozizásért* pecsét jár a kasszáknál igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe! Gyűjts össze legalább öt pecsétet a garantált mozijegykuponért**, vagy kilencet, hogy részt vehess nyereményjátékunkban! Ha füzetkédet adataiddal (név, telefonszám, e-mail-cím) kitöltve bedobod a büfénkben található gyűjtőládánkba, megnyerheted a Sugár Fitnessbe szóló csoportos bérleteink egyikét, vagy fődíjunkat, egy két fő részére szóló wellnesshétvégét!


*Az akció időtartama alatt minden megvásárolt mozijegy után jár egy pecsét.
**Egy pecsétgyűjtő csak egy garantált, hétfőn, kedden és szerdán felhasználható mozijegykuponra váltható be, de a beváltás nem zárja ki a nyereményjátékban való részvételt.
Új

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

2017. 05. 24.
Ha a Sugár Mozi, a Sugár Fitness vagy a Sugár Játszóház vendége vagy, az Ikeában parkolva +1 óra ingyenes parkolás jár! Érvényesítsd kedvezményedet a kasszáknál!