Akció

Könyvek iskolakezdéshez 20-50% kedvezménnyel!

2020. 08. 06.
Visszatérni a nyári szünetről és beülni az iskolapadba minden évben kihívást jelent, nem is beszélve azokról a gyerekekről, akik idén kezdik meg tanulmányaikat. Nekik és szüleiknek nyújtunk segítséget iskolakezdő könyvválogatásunkkal. Mesék, foglalkoztatók, kiegészítő tankönyvek szinte minden tárgyhoz augusztus 1. és 31. között 20-60% kedvezménnyel a libri.hu-n és 20-50% kedvezménnyel a Libri könyvesboltokban!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2020. 08. 06.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Ajándék mozijegy minden diákjegy mellé!🎟

2020. 08. 05.
Egy mozizásnál csak kettő jobb!😉 Látogass el hozzánk augusztus 6. és 12. között*, azaz csütörtöktől szerdáig, hiszen most minden diákjegy mellé egy újabb mozijegyet** adunk ajándékba!🎟

*A szerdai, kedvezményes 990 Ft-os mozijegyekre az akció nem vonatkozik! 
**A készlet erejéig. Kizárólag az akció időszaka alatt személyesen vásárolt, az akció időszaka alatti vetítésekre szóló diákjegyek esetén érvényes az akció! Más kedvezménnyel nem összevonható! A mozijegykupon beválthatóságáról a kuponon tájékozódhatsz!
Esemény

Augusztusi Kuponnapok a Sugár Üzletközpontban!🌴

2020. 08. 04.
Augusztusban sem maradunk kuponhétvége nélkül! Látogass el a Sugár Üzletközpontba 2020. augusztus 7. és 9. között, hiszen az Augusztusi Kuponnapok keretein belül óriási kedvezményekkel és szuper ajánlatokkal várnak üzleteink!🌴 

Akciós kuponlapjainkat szerdától (augusztus 5.) átveheted a résztvevő üzletekben vagy a Sugár Üzletközpont hostesseinél, de akár le is töltheted honlapunkról.
Ne habozz, látogass el hozzánk, és érvényesítsd kedvezményeidet! Jelezz vissza Facebook-eseményünkre és hívd meg ismerőseidet is!
Új

Augusztusi árucsere a Hádában!

2020. 07. 31.
Hódítsd meg a nyarat a Hádával! Augusztus 1. és 7. között teljesen új árukészlettel várunk országszerte minden üzletünkben! Legyen tiéd a legtutibb darabok egyike!

Az üzletlista ITT elérhető!