Akció

Pörgess, és nyerj a Sugár Moziban!

2018. 06. 21.
Látogass el hozzánk június 23-án és 24-én, azaz szombaton és vasárnap hiszen Ocean's 8 jegyeddel most szuper ajándékokat nyerhetsz!😛 A két nap alatt találsz majd egy szerencsekereket a mozi előterében, mutasd be Ocean's 8 jegyed a keréknél és már pörgethetsz is! Garantáltan mindenki ajándékot kap: lehet ez egy újabb mozijegy, egy ajándék sós popcorn kupon, egy csoportos órákra szóló Sugár Fitness kupon, vagy akár egy 5 alkalmas Sugár Fitness cardio- és erősítő bérlet* is! 

*A kuponok beválthatóságáról és felhasználási feltételeiről a kupon hátoldalán olvashatsz!
Akció

Kövess minket Instagramon, és nyerj Sziget Fesztivál belépőt!🎉🌸🌈

2018. 06. 21.
Végre itt a nyár! Hamarosan elkezdődik a fesztiválszezon is. Te is szeretnél részt venni Magyarország egyik legnagyobb szabadtéri buliján, a Sziget Fesztiválon? Ha igen, akkor a Sugár Mozi segít Neked! Kövesd be a Sugár Mozi Instagram-oldalát (@sugar_mozi) július 18-ig, és akár Te is lehetsz az az egy, aki megnyeri fődíjunkat, egy Sziget Fesztiválra szóló napjegyet! 😉

Akció

Kövesd a Sugár Üzletközpont Facebook-oldalát, és nyerj!

2018. 06. 20.
Kövesd be a Sugár Üzletközpont Facebook-oldalát június 21. és július 18. között, kommenteld a hirdetés alá a 'Követve' szót, és akár Te is megnyerheted a páros Sugár Mozi mozijegyek egyikét! 

Nyereménysorsolás: 2018. július 19.
Esemény

Oriflame hétvége a Sugár Moziban!💄💋

2018. 06. 19.
Látogass el a Sugár Moziba június 22-én és 23-án, hiszen az Oriflame-mel karöltve egy igazi csajos hétvégével várunk! A mozi előterében az Oriflame munkatársai várnak mindkét nap 14 és 22 óra között sminkeléssel, bőranalízissel és egy szuper nyereményjátékkal is! Készíts egy képet az Oriflame fotófalánál, töltsd fel Facebook-oldaladra, vagy Instagramodra az #oriflamehungary_official hashtaggel, és már a helyszínen kiválaszthatod, melyik Oriflame rúzst szeretnéd hazavinni! 💄💋😉

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is! 
Akció

Játssz nálunk, és nyerj családi nyaralást! 👨‍👩‍👧‍👦

2018. 06. 13.
Még nem tudod, hova menj nyaralni családoddal? Nekünk van egy szuper ötletünk! 😉 Játssz gyermekeddel a Sugár Játszóházban június 14. és 27. között, és akár fődíjunkat is megnyerheted, egy négy fő részére szóló wellnesshétvégét*! Nincs más dolgod, mint a recepciónkon kapott nyereményszelvényt adataiddal kitöltve (név, telefon, e-mail cím) a kihelyezett gyűjtőládánkba dobni, és már részt is vehetsz a sorsoláson! 

Nyereménysorsolás: 2018. június 28.
*A nyeremény részleteiről játékszabályzatunkban olvashatsz!
Akció

Vásárolj délelőtti diákbérletet, és nyerj Sziget Fesztivál belépőt!🎉

2018. 06. 13.
Most különösen megéri délelőtti diákbérletet váltani a Sugár Fitnessben! 😉 Látogass el hozzánk június 14. és július 18. között, vásárolj délelőtti diákbérletet* - lehet az cardio- és erősítő, vagy akár csoportos órákra szóló bérlet -, és akár egy Sziget Fesztivál napijegy is a Tiéd lehet!😱 Nincs más dolgod, mint a bérletvásárláskor kapott nyereményszelvényt adataiddal kitöltve (név, telefon, e-mail cím) kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe dobni, és már részt is veszel a sorsolásban! 

Nyereménysorsolás: 2018. július 19.
*A diákbérletek a vásárlás pillanatában aktiválódnak.
Akció

Exkluzív 20 alkalmas nyári bérlet a Sugár Fitnessben!☀️

2018. 06. 11.
Ne csak a napon izzadj, hanem a Sugár Fitnessben is! 
Vásárolj június 27-ig exkluzív 20 alkalmas nyári bérletet recepciónkon, melyet egészen augusztus 31-ig felhasználhatsz nálunk*! A cardio és erősítő részlegünkbe mindössze 16 900 Ft-ért, csoportos óráinkra pedig 19 900 Ft-ért válthatod meg bérletedet! 

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze! A bérlet a vásárlás pillanatában aktiválódik, és nincs lehetőség meghosszabbításra!
Akció

Nyárindító akció a Háda üzletben!

2018. 06. 08.
Szenzációs nyárindító akció a Hádánál! Június 8-tól a hónap végéig 20% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras Háda üzletekben!

Az üzletlista ezen a linken érhető el!
Akció

Határtalan irodalom a Libriben!

2018. 06. 07.
Az irodalom annyi féle, ahányan írnak, és ahányan olvasnak. Akár strandoláshoz keres könnyed olvasmányokat, akár arra szeretné fordítani a vakáció heteit, hogy naprakésszé váljon a kortárs magyar és világirodalom legjobbjaiból, júniusi könyvválogatásunkban nem fog csalódni. Egész hónapban várja tematikus kínálatunk több száz kötete, a Libri könyvesboltokban 30-50%, a libri.hu-n 30-80% kedvezménnyel! 

További részletek ezen a linken!
Akció

Megérkeztek a 2018-as fürdőruha kullekciók!

2018. 06. 01.
A Konkurencia Fehérnemű üzletébe megérkeztek a 2018-as fürdőruha kollekciók. Idén is az ország legnagyobb választékával és rengeteg márkával várunk. Honlapunkon szemügyre veheted a választékot. Az üzlet Facebook-oldalán pedig folyamatosan tájékoztatást kaphatsz az érkező új darabokról!
Esemény

Sugár Játszóház Bábszínház kicsiknek és nagyoknak! 🎭

2018. 06. 01.
A Sugár Játszóházban június 9-től különböző időpontokban Bábszínházi előadásokkal* várjuk a piciket! 🎭 Minden alkalommal más és más mesét láthatnak a gyerkőcök a bábszínházak előadásában! Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is! 😍

Előadások:
Június 9. 16:00 - Kecskegidák és a farkas
Június 23. 11:00 - Nagy akarok lenni
Július 7. 16:00 - A kis jegesmedve
Július 21. 16:00 - Az állatok nyelvén tudó juhász
Augusztus 4. 16:00 - Szorgalmas és a rest leány
Augusztus 18. 16:00 - Zenés bábolda

*A bábelőadások ingyenesek, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetnek részt azokon, a szabad helyek függvényében!
Új

Júniusi köszöntő!

2018. 06. 01.
Kedves Vásárlóink!

Elérkezett az év hatodik hónapja, a meleg május után június első napjai is igazi kánikulával köszöntenek bennünket. Hamarosan vége az iskolának, a gyermekek és felnőttek is egyre több időt töltenek a szabadban, kihasználva, hogy Szent Iván havában leghosszabbak a nappalok. Ugyanakkor reméljük, hogy a SUGÁR kínál olyan szórakoztató programokat, vásárlási lehetőségeket, amely nagyon sokakat, ha csak néhány órára is, de becsábít üzletközpontunkba. Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a SUGÁR ebben a hónapban:

Június 8. és 10. között kerül sor nyárindító kuponhétvégénkra, amelyen mintegy 40 üzletünk kínálja óriási kedvezménnyel termékeit, de természetesen szolgáltató, illetve szórakoztató egységeink által nyújtott szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetik igénybe látogatóink. 

A SUGÁR MOZI-ban szinte azonnal egy nyaraláson érezhetjük magunkat június elején, a filmszínház ugyanis egészen Franciaországig repít tematikus Francia Filmhetével. Az elmúlt év legnépszerűbb francia filmjeit tekinthetik meg az érdeklődők egy teljes héten keresztül, ráadásul kedvezményes áron!
Június 7-től visszatérnek a mozivásznakra a dínók, a Jurassic World: Bukott birodalommal, de nem csak ezért lesz érdemes meglátogatni a mozit, hanem azért is, mert minden néző garantált ajándékot kap mozijegye mellé, mellyel akár egy újabb mozijegyet is nyerhetnek. 
A hosszú nyári éjszakára is izgalmas programokat tervez a filmszínház, ám, hogy micsodát, az egyenlőre maradjon meglepetés! Mindenesetre az érdeklődőknek érdemes lesz követni a Mozi Facebook-oldalát és honlapját, hogy minél előbb értesüljenek az izgalmas programokról.

A SUGÁR FITNESS-ben a tavalyi sikerre való tekintettel idén is lesz lehetőség 20 alkalmas nyári bérlet vásárlására, melyet egészen augusztus 31-ig tudnak felhasználni a vendégek. Ehhez a bérlethez igen kedvezményes áron juthatnak hozzá, a cardio és erősítő bérlet ugyanis csak 16 900 Ft, míg a csoportos bérlet 19 900 Ft lesz. Különösen megéri most megváltani, hiszen egész nyáron nem jár le a bérleted!
Mindezen felül további bérletakciókkal is kedveskedik vendégeinek a fitneszterem, ám ezekről a Fitness Facebook-oldalán, és honlapjukon kapnak majd részletes tájékoztatást a sportolni, mozogni vágyók. 

A SUGÁR JÁTSZÓHÁZ-ban igazán különleges rajzverseny indul júniusban, hiszen a gyerekektől kedvenc dinoszauruszukról készült műveiket várják. A legszebb munkákat hatalmas meglepetésekkel díjazza a játszóház. Ezen felül elindulnak a nyári bábszínház előadások is, melynek részleteiről a Játszóház honlapján olvashatnak az érdeklődők.

Reméljük, sikerült felkeltenünk érdeklődésüket, és júniusban is találkozhatunk Önökkel Üzletközpontunkban.
Kellemes kikapcsolódást, és eredményes vásárlást kíván a SUGÁR.
Akció

Szépség és tisztaság!

2018. 05. 01.
Alkalmi és esküvői ruhák tisztítására 15% kedvezmény az Ametiszt Ruhatisztítóban!

Állandó kedvezmények:
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható!
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyenes tisztítása kérhető!
Az akció 2018.05.01-től 2018.06.30-ig érvényes!
További részletek ezen a linken!
Akció

Kupa akció a Mister Minit üzletben!

2018. 04. 24.
Raktáron lévő sportkupák 30% kedvezménnyel!

A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobil telefonon), vagy nyomtatott formában. A kedvezményes árakról üzleteinkben érdeklődhet. A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Az akció 2018.06.30-ig érvényes!

További részletek ezen a linken.
Akció

Sarkalás + Talpalás akció a Mister Minit üzletben!

2018. 04. 24.
A sarkalás + talpalás egyidejű megrendelése esetén 10% kedvezményt adunk a végösszegből! 
A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobil telefon), vagy nyomtatott formában. A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Az akció 2018.08.31-ig érvényes.