Akció

10 alkalmas bérlet FÉL ÁRON a Bónusz Brigádon!

2019. 07. 18.
Csapj le rá már most! Július 18. és 24. között a Bónusz Brigádon keresztül 10 alkalmas Sugár Játszóház bérletet vásárolhatsz FÉL ÁRON, mindössze 4 590 Ft-ért!

A kupon nyomtatott formában szeptember 18-ig váltható be a Sugár Játszóház recepcióján. 
Új

LAMY újdonságok a Pirexben!

2019. 07. 18.
Szereted az igényes noteszeket? Válassz a LAMY újdonságai közül!
Professzionális design, puha és keményfedeles kínálat, különböző színek, praktikus belső zseb, könyvjelző fonál. Várunk a SUGÁR Pirex üzletében!
Ha nem ismered a Lamy termékeket, látogass el webáruházunkba!
Akció

Minden fél áron a Hádában!

2019. 07. 11.
Dübörög a nyári forróság, de mi lehűtöttük az árakat a Hádában! Július 12-től a hónap végéig 50% kedvezményt adunk minden termékünkre a darabáras és kilós Háda üzletekben!

Az üzletlista ezen a linken érhető el!
Akció

Ne érje be kevesebbel! 2+1 akció a Libriben!

2019. 07. 05.
Szépirodalom, romantika, krimi, életmód, portré, tények és érdekességek - válogassa őket hármasával, és fizessen mindössze kettőt! Nyári 2+1 akciónkban nem kell kevesebbel beérnie, július 1. és augusztus 31. között két könyv mellé a harmadikat ajándékba adjuk! Kedvezményes ajánlatunk a három közül a legalacsonyabb árú könyvre vonatkozik. Az akcióban csak a 2+1 matricával ellátott könyvek vesznek részt.

További részletek ezen a linken.
Akció

Hűsítő hétfő a Sugár Moziban!🥤❄️

2019. 07. 01.
Ha nem tudsz kiszabadulni a városból ebben a nagy melegben, akkor sem kell izgulnod! Látogass el a Sugár Moziba, hiszen hétfőnként nem csak klimatizált termeinkkel és jobbnál jobb filmekkel várunk, hanem szó szerint hűsítő hétfővel! Ezentúl MINDEN HÉTFŐN* 1 liter szénsavas poharas üdítő vásárlása esetén a második, 1 literes szénsavas poharas üdítőt ajándékba adjuk!🥤🥤❄️

Árainkat ITT találod!
*Az akció visszavonásig érvényes. Kizárólag az 1 literes szénsavas poharas üdítők vásárlására vonatkozik.
Akció

Eddz a Sugár Fitnessben, és nyerj wellnesshétvégét!🍀

2019. 06. 21.
Eddz a Sugár Fitnessben bármelyik nap július 31-ig, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most hat pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy két fő részére szóló wellnesshétvégét a miskolctapolcai Avalon Resort&Spa-ba!🍀

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Akció

Nézd meg a nyár premierjeit, és nyerj 100.000 Ft értékű utazási utalványt!☀️🌴✈️

2019. 06. 12.
Párizs? Róma? London? Barcelona? Akár ezek is lehetnek az idei nyaralásaid, ha a Sugár Moziban nézed meg a nyár premierjeit!☀️🌴✈️
Látogass el hozzánk június 13. és augusztus 28. között, válts jegyet bármely vetítésünkre - akár online*, akár személyesen -, és kérd a filmekért járó pecséteket kasszáinknál! Gyűjtsd össze mind a 9 pecsétet**, és garantált ajándékod egy újabb mozijegykupon***! Az összes pecsét összegyűjtése után töltsd ki  nyereményszelvényed hátoldalát adataiddal (név, telefonszám, e-mail cím), dobd be azt kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe, így részt vehetsz a sorsolásban, és akár a fődíjat is megnyerheted, egy 100.000 Ft értékű utazási utalványt!😍

Nyereménysorsolás: 2019. augusztus 29.

*Online vásárlás esetén a jegyeket kasszáinknál kell bemutatni. Minden jegyért kizárólag egy alkalommal lehet pecsétet kapni.
**A pecsétgyűjtő füzeteket kasszáinknál kell kérni. Minden mozijegy után egy darab pecsét jár.
***A mozijegykupon beválthatóságáról a kupon hátoldalán lehet tájékozódni.
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 05. 01.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!👭

2019. 05. 01.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!👭

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!