Esemény

Nőnapi Nyílt nap a Sugár Fitnessben!💜🌸🎉

2020. 02. 21.
Ismét egy hatalmas bulira invitálunk a Sugár Fitnessbe!💜🌸
Március 8-án, vasárnap ugyanis Nőnapi Nyílt napot szervezünk, ahol már reggel 8 órától részt vehetsz a jobbnál jobb órákon, úgyhogy már be is írhatod a naptáradba!😉 A belépés természetesen ezúttal is ingyenes, de hogy biztosan legyen helyed, érdemes foglalni az órákra*! Látogass el hozzánk bátran, hiszen óriási bérletakcióval, szuper bemutatóórákkal és oktatókkal készülünk!💜🌸

Reméljük, hogy Veled is találkozunk!💜🌸

A Nyílt nap órarendjét és további fontos információkat hamarosan megosztunk Veletek!
Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is! Így biztosan nem maradtok le semmilyen információról!

*Foglalásra honlapunkon van lehetőséged az esemény előtt 5 nappal!!
Esemény

Arcfestő Hétvége a Sugár Játszóházban!🤩

2020. 02. 19.
Mivé változnál, ha bármi lehetnél? A Sugár Játszóházban most valóra váltjuk az álmod!🤩 Lehetsz pillangó, kiskutya, kismacska, de akár még Pókember is! Látogass el hozzánk február 22-én és 23-án, azaz szombaton és vasárnap, hiszen ezen a hétvégén reggel 10 órától egészen este 19 óráig Arcfestő Hétvégével várjuk az érdeklődőket!* 😍

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
*Az arcfestés ingyenes, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetik igénybe.
Esemény

Moziünnep a Sugár Moziban!🎉

2020. 02. 18.
Ugye Te sem gondoltad, hogy februárban Moziünnep nélkül maradunk?! 😉Látogass el hozzánk február 20. és 26. között Moziünnepünkre, ahol az elmúlt időszak legsikeresebb, legizgalmasabb, lefélelmetesebb és legaranyosabb filmjeit most kedvezményes, 790 Ft-os jegyáron nézheted meg a Sugár Moziban! 

Az akcióban szereplő filmek:

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk! 
Akció

Vivamax akció a Vivamed Egészségtárban!

2020. 02. 14.
Szeretnéd egészségesen várni a tavaszt, elkerülni vagy gyorsabban kilábalni a légúti megbetegedésekből? Te sem szeretnél lemaradni a tél egészségmegőrző és wellness sláger termékeiről szuper áron? Válogass akciós inhalátoraink, párásítóink, vérnyomásmérőink és számos más termékünk között a Vivamed Egészségtárban a Sugár Üzletközpont földszintjén!

Akció

-50% kedvezmény a Háda üzletben!

2020. 02. 13.
Vigyázz! Kész! Irány a Háda!
Február 14-től a hónap végéig minden termék most szenzációs 50% kedvezménnyel kapható, a darabáras és kilós Háda üzletünkben!

Akció

Fordítson hátat a télnek!

2020. 02. 10.
Vészelje át a tél utolsó heteit a szórakoztató irodalom nemzetközi sikerköteteivel! Krimi, romantika, thrillerek és erotika a Művelt Nép Kiadó felhőtlen kikapcsolódást ígérő könyvei között, egész februárban 30-70% kedvezménnyel! Az akció február 29-ig érvényes!

Akció

2019 könyvei 30-50% kedvezménnyel a Libriben!

2020. 02. 10.
Frisset, újat olvasna? A 2019-es év izgalmas könyvei várnak önre válogatásunkban, február 29-ig a Libri Könyvesboltokban 30-50%, míg a weboldalon 30-70% kedvezménnyel választhatja ki következő olvasmányait. Ne hagyja ki a tavaly év könyvújdonságait!

Akció

Eddz nálunk hétvégén, és nyerj Nokia 7.2 okostelefont!🍀📱

2020. 01. 15.
Eddz a Sugár Fitnessben a január 16. és február 23. közötti hétvégéken, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Nokia 7.2 okostelefont!!🍀📱

*A pecsétgyűjtő füzeteket és ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2020. 01. 01.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!