Esemény

Minden hétvégén arcfestés a Sugár Játszóházban!

2019. 02. 12.
Februárban minden hétvégén - vagyis szombaton és vasárnap - 10 órától egész napos arcfestéssel várjuk a piciket a Sugár Játszóházban!* 

Időpontok:
- Február 16-17. (Facebook-esemény)
- Február 23-24. (Facebook-esemény)
- Március 2-3. (Facebook-esemény)

*Az arcfestés ingyenes, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetik igénybe.
Akció

2018 könyvei 30-50% kedvezménnyel a Libriben!📚

2019. 02. 05.
Könyvsikerekben gazdag volt az elmúlt esztendő: szépirodalom, szórakoztató olvasmányok, gyerekkönyvek, népszerű pszichológia, ezotéria, életmódkönyvek egyaránt szerepelnek a 2018-as sikerkönyveket összegyűjtő listánkban. Ne maradjon le a legnépszerűbb olvasmányokról, válogasson 30-50% kedvezménnyel közülük egész februárban!

További részletek ezen a linken!
Új

Februári köszöntő

2019. 02. 04.
Kedves Vásárlóink!

Február van, a tél utolsó hónapja, és egyre többet kémleljük az időjárásjelentést, mikor ér véget a már közel két hónapja tartó csapadékos, hideg idő (hiszen az idei tél valóban elkényeztette a téli sportok iránt rajongókat), és köszönt be a tavasz. Szerencsére február első napjai enyhülés hoztak a zord hetek után, néha még a nap is előbújik a felhők mögül, de nemcsak az időjárás, hanem a SUGÁR Üzletközpont is ismételten igyekszik az Önök kedvében járni, megpróbál minél több kellemes, vidám percet szerezni látogatóinak. Azért, hogy ez minél jobban sikerüljön, februárban is hatalmas akciókkal, és felhőtlen szórakozási lehetőségek széles skálájával várunk mindenkit!

Február 8. és 10. között például ismét kuponnapok lesznek a SUGÁRban, amelyen a téli vásár keretében még az eddigieknél is nagyobb kedvezménnyel szerezhetnek be divatos ruhadarabokat, cipőket, egyéb kiegészítőket, divatkellékeket, de néhány üzletünkben már egyes tavaszi modellekhez is nagy árengedményekkel juthatnak hozzá. A kuponhétvégén, természetesen a különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetik igénybe. 
Február 14-re, Valentin napjára is sok meglepetéssel készül üzletközpontunk, és bár mivel meglepetésről van szó, sokat nem szeretnénk elárulni az akciókról, annyit természetesen lehet tudni, hogy elsősorban a párok élvezhetik az akciók előnyeit.

A SUGÁR MOZI februárban is jobbnál jobb filmekkel, és szuper akciókkal várja látogatóit! A hónap első hetében olyan filmeket láthatnak az érdeklődők, mint például az Oscar-jelölt A kedvenc, vagy a LEGO-kaland 2, amivel kapcsolatban egy nyereményjátékot is szerveznek. Mindenki, aki a premier hetén családi jeggyel nézi meg a filmet, mozijegyével különböző LEGO ajándékokat nyerhet.
A Valentin napról sem feledkezik meg a mozi, hiszen randijeggyel, páros menüvel és ajándék csokival kedveskedik a szerelmeseknek. Ezen kívül online egy Oscar-kvízt is indít, hiszen február 25-én rendezik meg a 2019-es Oscar-gálát. Aki helyesen tippeli meg, hogy melyik film nyeri meg a legjobb filmnek járó díjat, részt vesz a sorsolásban, és megnyerheti a fődíjat, egy Sugár Mozi VIP-kártyát!
A hónap második felében sem fognak unatkozni a filmek szerelmesei, hiszen megérkezik a mozivászonra a Boldog halálnapot 2., az Alita - A harc angyala, illetve az Így neveld a sárkányodat 3. is, amihez még cuki filmes menü is lesz! Ezen kívül pedig az utolsó héten tematikus filmhéttel várja az érdeklődőket a Sugár Mozi!

A SUGÁR FITNESS is részt vesz a Sugár Üzletközpont Februári kuponnapjain, melynek keretében február 8. és 10. között 50% kedvezménnyel válthatják meg a mozogni vágyók bérletüket. Ezen kívül egész hónapban izgalmas és változatos programokkal, nyereményjátékokkal várja látogatóit a fitneszterem, mint például egy Farsangi hét, úgyhogy mindenki készítheti elő a jelmezét!

Mint azt már említettük, februárban érkezik a mozikba az Így neveld a sárkányodat 3., ezt pedig a Sugár Játszóházban is megünneplik! Méghozzá február első két hetében egy nyereményjátékkal, melynek értelmében 1 óra játék után minden kisgyermek egy mozijegykupont kap, amit a mese premierjére válthat be a Sugár Moziban! A hétvégéken sem fognak untakozni a gyerkőcök, hiszen februárban minden szombaton és vasárnap arcfestő várja őket a játszóházban, így könnyedén válhatnak a picik kedvenc mesehősükké, pillangóvá, de akár sárkánnyá is.

Februárban is igyekszünk tehát maximálisan a látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezménnyel várjuk Önöket üzletközpontunkban!
SUGÁR Üzletközpont
Akció

Szerelemlakat akció!🔒❤️

2019. 01. 30.
A szerelemlakat akció keretében az általunk árusított lakatokra ingyenes a gravírozás és az UV nyomtatás!
Az akció 2019. február 1. és 28. között érvényes!

A kedvezmény feltétele az akciós hirdetés bemutatása nyomtatva, vagy digitális formában. Az akció más akciókkal nem összevonható!
További részletek ezen a linken találhatóak!
Akció

Párosan szép az élet!👠

2019. 01. 30.
Két pár cipő egyidejű sarkalása vagy talpalása esetén a javítás teljes árából 10% kedvezményt adunk!
Érvényes két pár cipő járófelületeinek javításakor, valamint a cipők teljes javításához kért egyéb javítások esetén. Például: talpbélés, cipőápoló és kiegészítők, melyek 10% kedvezménnyel kaphatók!

Az akció 2019. február 1. és március 31. között érvényes!
A kedvezmény feltétele az akciós hirdetés bemutatása nyomtatva, vagy digitális formában! Az akció más akciókkal nem összevonható!
További részletek ezen a linken találhatóak!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 01. 10.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Megfagytak az árak!❄️

2019. 01. 01.
Megfagytak az árak!❄️
Télikabát, tollkabát, síoverál 20% tisztítási kedvezmény! Öltöny és/vagy kosztüm tisztítása esetén plusz nyakkendő, sál tisztítása ajándék!
Az akció időtartama: 2019. január 1 - február 28.
További részletek ezen a linken!

Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható.
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető.
Időszakonként változó, évszakhoz kapcsolódó akciók!

A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobiltelefon) vagy nyomtatott formában. A kedvezményes árakról kérem, érdeklődjön üzleteinkben. A kedvezmény más akcióval nem összevonható!