Akció

Óriási őszi szezonnyitó akció a Hádánál!

2018. 08. 17.
Óriási őszi szezonnyitó akció a Hádánál! Augusztus 17-től a hónap végéig 50% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras Háda üzletekben!

Az üzletlista ezen a linken érhető el!
Esemény

Moments Mozihét augusztus 23-tól a Sugár Moziban! 🎉

2018. 08. 17.
Látogass el hozzánk augusztus 23. és 29. között, hiszen a közelmúlt legsikeresebb filmjeit* mindössze 690 Ft-os jegyáron nézheted meg ezen a héten! És ez még nem minden! A Moments Mozihét keretein belül az akcióban szereplő filmekre váltott mozijegyekhez mindenki egy fincsi Moments nápolyit is kap ajándékba!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akciónkban résztvevő filmek listáját itt találod:

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
*A kedvezményes jegyár kizárólag az akcióban szereplő filmekre vonatkozik.
Esemény

Ajándék jégkrém minden gyerkőcknek!🍦

2018. 08. 16.
Ezen a hétvégén leginkább a gyerkőcöknek kedvezünk! Augusztus 18. és 20. között, vagyis szombaton, vasárnap és hétfőn ugyanis minden gyermekjegy mellé ajándékba adunk egy fincsi jégkrémet*!🍦
*A vetítések után kollégáinktól kérhető a jégkrém! A készlet erejéig!
Akció

Vásárolj 2 mozijegyet, és a harmadik ajándék! 🤩

2018. 08. 16.
Ezen a héten még inkább megéri a Sugár Moziban mozizni, hiszen szuper mozijegyakcióval várunk! 🤩
Látogass el hozzánk augusztus 16. és 22. között, vásárolj személyesen legalább 2 darab mozijegyet - bármilyen típusú lehet -, és mi minden második megvásárolt mozijegy után megajándékozunk egy újabb mozijegykuponnal*!🎁

*Kizárólag személyesen vásárolt, minden második mozijegy után jár az újabb mozijegykupon! A mozijegykupon szeptemberben váltható be a hátoldalon található feltételeknek megfelelően!
Akció

Játssz 1 órát, és nyerj óriás plüssmackót!🐻

2018. 08. 15.
Játssz nálunk augusztus 16. és szeptember 5. között, tölts el nálunk legalább 1 órát, és ha szerencséd van, megnyerheted az óriás plüssmackók egyikét! 🐻 🐻
Nincs más dolgod, mint a fizetéskor kapott nyereményszelvényt adataiddal kitöltve (név, telefonszám, e-mail cím) a kihelyezett gyűjtőládába dobni, és már részt is veszel a sorsolásban! 

Akció

Eddz nálunk, és garantált ajándékot adunk! 🎁

2018. 08. 08.
Augusztus 9. és 22. között még inkább megéri ellátogatni a Sugár Fitnessbe! 😉
Eddz nálunk az akció időszaka alatt, és mi azonnal megajándékozunk egy kaparós kuponnal*, mellyel akár +2 alkalmat is kaphatsz meglévő bérletedhez, vagy egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont, de akár 50% kedvezményt is kaphatsz következő bérleted árából! 

*A készlet erejéig! A kuponok beválthatóságáról, és annak feltételeiről a kuponon tájékozódhatsz. 
Új

Augusztusi köszöntő

2018. 08. 01.
Kedves Vásárlóink!

Augusztus hónapban is folytatódik a kánikula, a SUGÁR Üzletközpont azonban továbbra is kellemesen hűvös klímával és hűsítő árakkal várja a vásárlókat. Ha a megfelelő hőmérséklet mellett a szép környezet is fontos Önöknek, a legjobb helyen járnak, töltsenek el néhány önfeledt órát gyermekeikkel a Sugár Játszóházban, nézzék meg a legújabb mozifilmeket a Sugár Moziban, sportoljanak a Sugár Fitness klimatizált termeinek egyikében, vagy bowlingozzanak, biliárdozzanak a légkondicionált Sugár Bowling&Pubban. Természetesen szórakoztató egységeinken kívül üzleteinket is érdemes felkeresni, hiszen már javában tart a nyári árleszállítás, így legtöbb üzletünkben 20-30-50%-os, vagy akár még ennél is nagyobb kedvezményekkel is vásárolhatnak.
És most nézzük, milyen eseményeket kínál a SUGÁR augusztus hónapban:

Augusztus 5-én, vasárnap zárul nagy nyári mozijegy akciónk, amely keretén belül, aki a hét utolsó napján legalább két üzletünkben, üzletenként minimum 2 000 Ft értékben vásárol, a blokkokat bemutatja a földszinti információs pultban, augusztus hónap hétfő-, kedd-, szerdai napjára beváltható Sugár Mozi mozijegykupont kap ajándékba. A kuponokkal többek között a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, A Hangya és a Darázs, a Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció, vagy a Mission: Impossible - Utóhatás című filmeket is megtekinthetik, csakhogy néhány címet emeljünk ki a műsorból.

A júliusi szünet után a nyár utolsó hónapjában újra Sugár Kuponnapok. Augusztusban 10. és 12. között kerül sor az akciós napokra, amikor üzleteink kínálatából még a nyári leárazásoknál is nagyobb kedvezménnyel juthatnak hozzá a szükséges termékekhez. A kuponok segítségével, amelyekhez üzleteinkben és az információs pultnál már augusztus 8-tól hozzájuthatnak, vagy letölthetik azokat a sugar.hu weboldalról, nemcsak kereskedelmi egységeinkben vásárolhatnak óriási árengedménnyel, hanem az üzletközpont szolgáltatásainak, szórakoztató funkcióinak nagy részét is kedvező áron vehetik igénybe.

Változatos akcióival, parádés filmkínálatával a Sugár Mozi is igyekszik izgalmassá és emlékezetessé tenni az augusztust. Rögtön a hónap elején érkezik a legújabb Mission: Impossible, amelyre érdemes lesz online megvásárolni a jegyeket, mivel minden online vásárlás mellé ajándék 50% kedvezményre jogosító kupont kapnak a vendégek, a nagy popcorn menü árából! 
Ezt követően egy igazi Hollywood-i filmben láthatjuk viszont szeretett fővárosunkat, ugyanis Mila Kunis-szal a főszerepben érkezik a Kém, aki dobott engem című akció-vígjáték, amely nagy részét Budapesten forgatták, így sok ismerős helyszínt vélhetünk majd felfedezni. A kuponhétvégén 30% kedvezménnyel vár a filmszínház, a páros menük (popcorn, nacho, crispers) árából. A gyermekekről sem feledkezik meg a mozi, a nagy hőségben az augusztus 18-20-i hosszúhétvégén minden gyerkőc egy fincsi fagyit kap mozijegye mellé. A tini nézüknek pedig, az iskolára való ráhangolódásképp a Fák Jú Tanár úr! című film harmadik részét ajánlja a Sugár Mozi. Mindezeken felül egyéb, egyelőre még titkos meglepetésekkel várja vendégeit a filmszínház, így érdemes követni a Sugár Mozi Facebook-oldalát, hogy biztosan ne maradjon le senki!

A Sugár Fitnessben augusztus első napjaiban a hatalmas sikerre való tekintettel folytatódik a Mamma Mia hét, melynek keretében a tematikus Abba órákon egyszerre bulizhatnak és mozoghatnak az érdeklődők. Sőt! Minden résztvevő egy ajándék mozijegykupont is kap! 
Augusztus 9-től egy szintén nagyon kedvelt akcióbal, kaparós kuponokkal kedveskedik vendégeinek a fitneszterem, a szerencsések akár kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget is nyerhetnek!
A Sugár Kuponnapokon augusztus 10. és 12. között a sportolni, mozognivágyók 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg az 5 alkalmas bérleteket, de vendégeink 50% kedvezménnyel juthatnak a Sugár Fitness sporttáskákhoz, illetve 30% kedvezménnyel a Yoghurt&Muesli szeletekhez is.

A Sugár Játszóházban a tavalyi nagy sikerre való tekintettel augusztusban is lehetőségük lesz a piciknek arra, hogy egy igazi óriás mackóval térjenek haza. Ehhez nem kell mást tenniük, mint legalább egy órát játszani, anyukájukkal kitöltetni a nyereményszelvényt, és már részt is vesznek a sorsolásban. Idén két nyertest is hirdetnek, úgyhogy az esélyek és az öröm is hatalmas lesz!
A Kuponnapokon 20% kedvezmény érvényesíthetnek az érdeklődők a játékidő mindenkori árából, illetve 50% kedvezményt a 10 alkalmas bérletek árából.

Reméljük, sikerült felkeltenünk figyelmüket az üzletközpont augusztusi eseményeire, akcióira, és újból ellátogatnak hozzánk a közeljövőben!
Kellemes kikapcsolódást, eredményes vásárlást kíván a SUGÁR!
Esemény

Augusztusi árufrissítés a Hádában!

2018. 08. 01.
Augusztus elején teljesen új árukészlettel várunk országszerte minden Háda üzletben!

Az üzletlista ezen a linken érhető el!
Akció

Könyvek iskolakezdéshez a Libriben!

2018. 08. 01.
Az első osztály előtt várakozó nebulóktól az érettségire készülőkig most mindenkinek megkönnyítjük az iskolakezdést. Olvasókönyvek és kötelező regények, nyelvtanulást segítő kiadványok, feladatgyűjtemények, sőt mesék és drámapedagógiai könyvek is várják minden tantárgyra és korosztályra kiterjedő, több száz féle könyvet felsorakoztató iskolakezdő válogatásunkban. Vásároljon augusztus 1. és szeptember 16. között 20-50% kedvezménnyel!

További részletek ezen a linken!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban!

2018. 07. 30.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Nyári vásár a Valentina cipőboltban!

2018. 07. 04.
Az igazi nyári napok még csak most fognak megérkezni, így még hónapokig élvezheti a most megvásárolt lábbelik kényelmét! Akciós termékeinkből egy kis ízelítő, amit webáruházunkban egyszerűen megtekinthet. Üzletünkben pedig kedves eladóink várják nagy szeretettel!
Akció

Kettesével könnyebb a Libriben!

2018. 07. 01.
Könyvet választani nem mindig könnyű, de az biztos, hogy kettesével könnyebb! Válasszon most kettőt a Libri Kiadói Csoport, a Jaffa Kiadó és a Scolar Kiadó több mint 500 féle könyvet, és tucatnyi műfajt felsorakoztató válogatásából, amelyben a szépirodalomtól a gyerekkönyveken át, az ismeretterjesztő kötetekig mindent megtalál! Július 1. és augusztus 31. között a második könyvet fél áron vásárolhatja meg! A kedvezmény igénybevételéhez tegye mindkét könyvet a kosarába! Az 50%-os kedvezmény az alacsonyabb árú könyvre vonatkozik!

További részletek ezen a linken érhetőek el.
Esemény

Sugár Játszóház Bábszínház kicsiknek és nagyoknak! 🎭

2018. 06. 01.
A Sugár Játszóházban június 9-től különböző időpontokban Bábszínházi előadásokkal* várjuk a piciket! 🎭 Minden alkalommal más és más mesét láthatnak a gyerkőcök a bábszínházak előadásában! Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is! 😍

Előadások:
Június 9. 16:00 - Kecskegidák és a farkas
Június 23. 11:00 - Nagy akarok lenni
Július 7. 16:00 - A kis jegesmedve
Július 21. 16:00 - Az állatok nyelvén tudó juhász
Augusztus 4. 16:00 - Szorgalmas és a rest leány
Augusztus 18. 16:00 - Zenés bábolda

*A bábelőadások ingyenesek, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetnek részt azokon, a szabad helyek függvényében!
Akció

Sarkalás + Talpalás akció a Mister Minit üzletben!

2018. 04. 24.
A sarkalás + talpalás egyidejű megrendelése esetén 10% kedvezményt adunk a végösszegből! 
A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobil telefon), vagy nyomtatott formában. A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Az akció 2018.08.31-ig érvényes.