Akció

Romantikus kalandozások a Librivel!

2019. 05. 20.
Ha tavasz, akkor egész biztos itt a szerelem és a kalandozások ideje! A romantikus bestsellerek mellett gyerekkönyveket és krimiket is hoztunk, hogy igazán változatossá tehesse könyvespolcát. Válogasson az Álomgyár Kiadó kínálatávól, hiszen május 1. és 31. között 30-70% kedvezménnyel vásárolhat az akcióban szereplő könyvek közül! 

Esemény

Gyermeknapi arcfestő hétvége a Sugár Játszóházban!

2019. 05. 20.
A Sugár Játszóházban minden hónap a gyerekekről szól, de a május különösen, hiszen ekkor van gyermeknap! Ennek örömére egy szuper Gyermeknapi Arcfestő hétvégével készülünk a piciknek! Május 25-én és 26-án, vagyis szombaton és vasárnap reggel 10 órától egész napos arcfestéssel* várjuk az érdeklődőket! És ez még nem minden! Mindenki, aki részt vesz az arcfestésben, egy Sugár Moziban beváltható matiné mozijegyet kap ajándékba!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
*Az arcfestés ingyenes, de kizárólag a Sugár Játszóház vendégei vehetik igénybe.
Esemény

Rajzverseny a Sugár Moziban!🖍

2019. 05. 16.
Itt az ideje, hogy próbára tedd rajztudásodat!🖍
Május 16-án megérkeznek az Undipofik a Sugár Moziba, ennek örömére pedig "Kedvenc játék" témában hirdetünk rajzversenyt egészen május 22-ig, melyben lerajzolhatod nekünk kedvenc babádat, kisautódat, vagy plüssjátékodat - mindegy, a lényeg, hogy rajz formájában küldd el nekünk! A rajzverseny végeztével részt veszel a sorsolásban, melyben megnyerheted a cuki Undipofik plüssfigurák egyikét!

A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarmozi.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

Nyereménysorsolás: 2019. május 23.
Akció

Supersize Week a Sugár Moziban!🍿

2019. 05. 15.
Május 16. és 22. között MINDEN kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk! Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 990 Ft, a nagy crispers menü csak 1 010 Ft, a nagy nachos menü pedig csak 1 290 Ft!
Akció

Próbáld ki termünket, és 1 bérlet áráért 2-t adunk!

2019. 05. 15.
Drágák a fitnesztermek? Még nem tudtad rávenni magad az edzésre? Rohamosan közeledik a nyár - még ha ez a májusi időjáráson nem is látszik - így nincs már sok idő késlekedni! A Sugár Fitnessben megtaláltuk a tökéletes motivációt, hogy Te is elkezdhesd építgetni bikiniformádat!😉 Ha még sosem jártál nálunk, akkor itt az ideje, hogy benézz hozzánk! Próbáld ki fitnesztermünket május 29-ig, hiszen most első bérleted megváltásakor nem egy, hanem rögtön kettő bérletet* adunk Neked!😍 Igen, jól olvastad! Első bérleted vásárlásakor a második ugyanolyan típusú bérlet ajándék! Így a pénztárcád is megkíméled, és a vágyott alakot is könnyebben elérheted!😉

*Kízárólag ugyanolyan típusú bérlet vásárlása esetén, még nem regisztrált ügyfeleknek. Az első bérlet a vásárlás napján aktiválódik aktiválni kell, a második bérlet az első bérlet lejárta után automatikusan aktiválódik!
Új

Májusi köszöntő!🌼

2019. 05. 13.
Kedves Vásárlóink!

Ebben az évben május sajnos nem örvendeztetett meg minket túl jó idővel, de mint tudjuk, a májusi eső aranyat ér! Azért reméljük, hogy hamarosan már napsütéses időre ébredhetünk, de addig is, ha nem szeretne otthon gubbasztani, a Sugár Üzletközpont kapui nyitva állnak Ön előtt! 
Nézzük, milyen programokat, akciókat kínál a SUGÁR az év ötödik hónapjában:

Május 9-én érkezik a Sugár Moziba a Csaló csajok, melynek örömére egy izgalmas nyereményjátékkal várja látogatóit a filmszínház. Mindenki, aki május 9. és 15. között a SUGÁR MOZIban nézi meg a vígjátékot, mozijegyével akár értékes ajándékcsomagokat is nyerhet a Marionnaud felajánlásával. 
A hónap második fele sem telhet el eseménytelenül a moziban, óriási büféakciókkal, izgalmas Undipofik rajzversennyel, és diákjegy akcióval várja látogatóit májusban. A hónap végén pedig egy meglepetésre is számíthatnak az érdeklődők!

A SUGÁR FITNESSben már javában készül a nyári bombaforma, de még azok sincsenek elkésve, akik most szeretnék elkezdeni az edzést. Ehhez a fitneszterem különböző bérletakciókkal, jobbnál jobb órákkal és oktatókkal készül májusban!

Május a gyerekekről szól, különösen a SUGÁR JÁTSZÓHÁZban! Május 23-tól kaparós akcióval készül a játszóházban, így mindenki kap egy kupont belépőjegye mellé, amivel akár még több játékidőt, mozijegyet, vagy bérletkedvezményt is nyerhetnek! Emelett pedig egy szuper Gyereknapi arcfestőhétvégén is részt vehetnek a gyerkőcök!

Májusban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezménnyel várjuk Önöket bevásárló- és szórakoztatóközpontunkban!
SUGÁR Üzletközpont
Akció

Gyerek könyvek 30-50% kedvezménnyel!📚

2019. 05. 09.
Nálunk egész májusban tart a gyereknap! A legkisebbektől egészen a kamaszokig minden gyerekre gondoltunk: mesekönyvek, mondókák, gyerekversek, foglalkoztatók, ifjusági regények egyaránt szerepelnek májusi gyerekkönyves akciónkban. Vásároljon május 1-31. között a Libri Könyvesboltokban 30-50%, a libri.hu weboldalon 20-70% kedvezménnyel, örvendeztesse meg a család gyerekeit!

Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!👭

2019. 05. 01.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!👭

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!
Akció

Szépség és tisztaság az Ametiszt üzletben!

2019. 05. 01.
Alkalmi és esküvői ruhák tisztítására 15% kedvezmény az Ametiszt üzletben!
Az akció időtartama: 2019. május 1 - június 30.


Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram:
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható.
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 05. 01.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!