Akció

Kettő napijegy áráért most hármat adunk!

2017. 12. 11.
Ajándékozz Sugár Játszóház napijegyet karácsonyra! November 28. és december 24. között 2 napijegy vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adjuk! 

A napijegyeket 2018. január 1. és május 31. között lehet beváltani a Sugár Játszóház recepcióján.
Akció

Három ajándékjegy áráért most négyet adunk a Sugár Moziban!

2017. 12. 11.
Hamarosan itt a karácsony, így a Sugár Moziban idén is akciósan lehet ajándékjegyet vásárolni november 23-tól: most 3 ugyanolyan típusú (teljes árú, kedvezményes) ajándékjegy áráért 4-et adunk! Az ajándékjegyek 2018. január 1-től június 30-ig használhatóak fel, áraikról az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhatsz.
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban!

2017. 12. 06.
Újraindítottuk pecsétgyűjtő akciónkat! December 7-től a Sugár Játszóházban minden játékkal eltöltött óra után* pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! Kérd az új pecsétgyűjtő füzeteket*** a Sugár Játszóház recepcióján és gyűjtögesd a pecséteket! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár!
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
***December 7-től kizárólag az új pecsétgyűjtő füzetekbe lehet gyűjtögetni a pecséteket! A régi pecsétgyűjtő füzetekben összegyűjtött pecséteket december 22-ig lehet beváltani, de azokhoz új pecséteket már nem lehet kérni!
Akció

Meghosszabbított ünnepi nyitvatartás!

2017. 12. 05.
Vásárolj egy számlán 5000 Ft felett a meghosszabbított nyitvatartás* ideje alatt (december 4-23. között, hétfőtől szombatig 20 és 21 óra között, december 3., 10., 17-én 18 és 20 óra között) és garantált Sugár Mozi mozijegyet adunk ajádékba!

A SUGÁR Üzletközpont ünnepi nyitvatartása:
December 4-23. között, hétfőtől szombatig: 10:00 - 21:00
December 3., 10., 17-én: 10:00 - 20:00
December 24., 31-én: 10:00 - 14:00
December 25-26., január 1-jén: ZÁRVA

* A nyitvatartás a szolgáltató egységekre nem vonatkozik, azok saját nyitvatartásáról érdeklődj a honlapokon.
Új

Decemberi köszöntő

2017. 12. 01.
Kedves Vásárlóink!

Szinte el sem hisszük, de újra eltelt egy év! Ismét ellátogat hozzánk a Mikulás, közeledik a szeretet ünnepe, és már az egész SUGÁR karácsonyi díszben pompázik. Üzletközpontunkban már több éve hagyományosan - valamennyi gyermek, de sok felnőtt nagy örömére is - a jegesmedve zenekar megjelenése jelenti, hogy közlekedik az év legszebb ünnepe, és már csak néhány hét, és elbúcsúztatjuk a 2017-es esztendőt is. Családi üzletközpontunk, ahogyan mindig, most is készséggel áll vásárlóink rendelkezésére, akár a Télapó ajándékainak, akár a karácsonyi meglepetéseknek beszerzéséről, vagy a szabadidő felhőtlen eltöltéséről van szó. A SUGÁR-ban valamennyi korosztály, kellemes környezetben találja meg, a nagy választékkal rendelkező üzleteinkben történő vásárlás mellett, a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást is.

Nézzük, milyen akciókat, programokat, eseményeket kínál a SUGÁR az év utolsó hónapjában!

A Mikulás és egyik kedves krampusza december 5-én és 6-án is ellátogat hozzánk, hogy együtt ajándékozzák meg az üzletközpontba látogató gyermekeket.
December 8. és 10. között, az év utolsó kuponhétvégéjén óriási 10, 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel is megvásárolhatják a karácsonyi ajándékokat.

A SUGÁR MOZI december elején a Moments-szel közösen Moments Mozihetet szervez, melynek keretein belül a kijelölt filmeket 690 Ft-os jegyáron nézhetik meg az érdeklődők. A vetítések után a moziélményen felül minden vendék egy Moments nápolyival is gazdagabb lesz. 
December 9-én és 10-én a Mikulás a Sugár Moziba is ellátogat, ennek alkalmából a filmszínház Mikulás matiné hétvégével ajándékozza meg a mozizni vágyó kisgyerekeket. Akik igazán bátrak lesznek, és nem félnek a Mikulástól, még szaloncukrot is kaphatnak, és akár közös képet is készíthetnek vele.
Mindezen felül a SUGÁR Üzletközpont decemberi kuponnapjain a Sugár Mozi 20%-os büfékedvezménnyel is készül, melyet a páros menük (popcorn, nacho, crispers) vásárlása esetén érvényesíthetnek a látogatók.
December harmadik hetében érkezik az év egyik, ha nem a legjobban várt filmje, a Star Wars: Az utolsó Jedik. Ezzel a galaktikus utazással együtt ajándékeső is érkezik a Sugár Moziba, minden megváltott mozijegy mellé garantált ajándék jár, a szerencsések akár egy újabb mozijeggyel is gazdagodhatnak!
A hónapot egy pecsétgyűjtővel zárja, az újévet pedig azzal nyitja a SUGÁR Mozi. Ezekben a hetekben a szorgalmasan gyűjtögetők a pecséteket egy ajándék mozijegyre válthatják be. 
Ha még nincs ajándék ötlete, akkor a Sugár Mozinak van egy tökéletes tippje. December 24-ig ugyanis 3 ajándék mozijegy vásárlása esetén a negyediket ajándékba adja a filmszínház! Mi lehet jobb ajándék, egy mozizásnál? Négy mozizás! 

A SUGÁR FITNESSBEN sem feledkezik meg a Mikulás a vendégekről, és egy 3 napon át tartó bérletakciót hoz, melyben minden bérletet 50% kedvezménnyel válthatnak meg a látogatók. Az Üzletkörpont decemberi kuponnapjain pedig egy 40%-os büféakcióval is készül a fitneszterem, melyet a Red Bull energiaitalok vásárlása esetén érvényesíthetnek.
Nagyszerű ajándék lehet az egész  hónapban futó bérletakció, amiben akár 50%-kal olcsóbban tudnak bérletet vásárolni szeretteiknek az érdeklődők.

Ha nincs még ajándék ötletük, akkor a SUGÁR JÁTSZÓHÁZ kiváló lehetőség lehet, hiszen a december 24-ig tartó ajándék napijegy akcióban két napijegy áráért, most hármat ad a játszóház. Ezen felül, december 6-ig fél áron tudnak 10 alkalmas bérletet vásárolni az érdeklődők a Bónusz Brigád oldalán. 
December 9-én és 10-én Mikulás arcfestő hétvégével várják a kisgyermekeket, ahol akár igazi karácsonyi manókká és tündérkekké is válhatnak!

Az Üzletközpont szabadidős kínálatából ebben a hónapban sem hiányozhat a zenés-táncos élmény, melyet december 30-án a Pedrofon zenekar biztosít a Sugár Fitness Club Royal termében. Az előszilveszteri buliban a zenekarral együtt hangolódhatnak az érdeklődők az újévre.

Decemberben is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, ezért hétköznap és szombaton 21 óráig, vasárnap pedig 20 óráig meghosszabbított nyitvatartással várjuk Önöket! Ráadásul, amennyiben a meghosszabbított nyitvatartás ideje alatt - tehát hétköznap és szombaton 20 és 21 óra között, vasárnap pedig 18 és 20 óra között - egy számlán 5 ezer Forint felett vásárolnak, még egy januárban beváltható ajándék mozijegykuponnal is meglepjük Önöket, melyet a SUGÁR Moziban használhatnak fel.

Sok szeretettel, és rengeteg akcióval várunk mindenkit az év utolsó hónapjában!
SUGÁR Üzletközpont
Akció

Adventi vasárnapokon 20% kedvezmény a Háda üzletben!

2017. 12. 01.
Adventi vasárnapokon 20% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras Háda üzletekben! Az üzletlista ezen a linken elérhető.
Akció

3+1 akció a Libriben!

2017. 12. 01.
Pontosan tudjuk, hogy könyvvásárláskor milyen nehéz tud lenni a választás. Éppen ezért, ha november 15. és december 31. között négyet választ a 3+1 jelzéssel ellátott könyvek közül, akkor a legalacsonyabb árú kötetet ezek közül ajándékba adjuk. Szemezgessen több, mint 1000 címből álló válogatásunkból! 

Akció

Ajándékozz Sugár Fitness bérletet karácsonyra!

2017. 11. 22.
Még nem döntötted el, hogy mit ajándékozz szeretteidnek karácsonyra? Látogass el hozzánk november 30. és december 24. között, és vásárolj ajándékba Sugár Fitness bérletet*, hiszen ezen időszak alatt új ügyfeleink** számára 50%, már regisztrált ügyfeleink számára pedig 20% kedvezménnyel válthatsz teljes árú bérletet!

*Az akció keretein belül csak más számára váltható bérlet, önmaga számára senki nem veheti igénybe a kedvezményt!
**Új ügyfelek esetében szükség van a regisztráló nevére, születési idejére, címére, illetve e-mail címére!
Akció

Parfümök akár 50% kedvezménnyel a dm-ben!

2017. 11. 21.
Találd meg a megfelelő illatot a dm segítségével és lepd meg vele szeretteidet - vagy akár saját magadat. További információk ezen a linken.
Akció

Csütörtökön különösen megéri a Sugár Fitnessben edzeni!

2017. 11. 15.
Ezentúl CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT még inkább megéri a Sugár Fitnessben edzeni, hiszen ezen a napon MINDEN NAPIJEGY árából 50% kedvezményt* adunk!

*Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!
Esemény

Karácsonyi nyereményjáték a dm-ben!

2017. 11. 13.
Ajándékozni öröm! Lepd meg szeretteidet, hogy Te is esélyes legyél a fődíjra, az új Fiat 500L-re! A nyereményjátékról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz.