Esemény

Májusi Kuponnapok a Sugár Üzletközpontban!🌼

2021. 05. 10.
Május 13. és 16. között négynapos Májusi Kuponhétvégével várunk a Sugár Üzletközpontban, ahol óriási kedvezményekkel és egy szuper nyereményjátékkal is készülünk!🍀 Ezen a hétvégén akár a táplálékkiegészítőket és egy 10 000 Ft értékű tartós géllak, vagy műköröm épírést tartalmazó értékes ajándékcsomag is a Tiéd lehet a BioTechUsa és a Nail&Go felajánlásával!🤩

1. Vásárolj a Sugár Üzletközpontban a kuponhétvége ideje alatt legalább 5 000 Ft értékben!
2. Nyugtáddal regisztrálj promóciós játékunkra a földszinten található információs pultunknál!
3. Őrizd meg a nyugtát, és várd az értesítést, hogy Tiéd lett-e a nyeremény!

A kuponlapokat ezentúl már nem csak a Sugár Üzletközpontban veheted át, de le is töltheted azt honlapunkról, de ami még jobb, hogy mostantól már a Sugár Applikációban is megtalálod a kedvezményre jogosító kuponokat! Töltsd le applikációnkat Android, vagy iOS-eszközödre, és nincs más dolgod, mint a vásárláskor bemutatni a kupont okostelefonodon!📱

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
Akció

Supersize week a Sugár Moziban!🍿

2021. 05. 06.
Minél jobb egy film, annál több nasi kell hozzá, legyen az popcorn, nacho vagy crispers! Te melyiket választanád?!
Látogass el hozzánk május 6. és 12. között, hiszen most nem csak olyan filmekkel várunk, mint például a David Copperfield rendkívüli élete, vagy a Kutyák és macskák 3., de büfénkben MINDEN kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk!🍿 Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 1 290 Ft, a nagy crispers menü csak 1 190 Ft, a nagy nachos menü pedig csak 1 490 Ft!
Új

Újra nyitva a Sugár Mozi a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek! ❤️

2021. 05. 05.
Kedves Látogatóink!

Magyarország kormányának döntései alapján a Sugár Mozi 2021. május 1-jén újra megnyithatja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére!

Nagyon fontos, hogy a Sugár Mozi területére kizárólag érvényes védettségi- és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával lehet belépni, sajnos az oltást igazoló papírt nem tudjuk elfogadni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink.
Maszk viselése a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára nem kötelező a Sugár Mozi területén, de egymás és kollégáink védelme érdekében továbbra is ajánljuk a szájat- és orrot eltakaró maszk használatát. A Sugár Üzletközpont egyéb területein továbbra is kötelező a maszkhasználat. Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében kérjük a 1.5 méteres biztonsági távolság betartását és kizárólag a kijelölt helyek használatát.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára a legbiztonságosabb és legélvezetesebb legyen a mozizás, hiszen nagyon örülünk, hogy végre újra találkozhatunk Veletek!
Köszönjük az együttműködéseteket, és köszönjük, hogy továbbra is a Sugár Mozit választjátok!❤️

Sugár Mozi
Új

Védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek újra nyitva a Sugár Fitness!💜

2021. 05. 05.
Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának rendelete alapján a Sugár Fitness 2021. május 1-jén újra megnyithatja kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatók számára!

Nagyon fontos, hogy a Sugár Fitness területére kizárólag érvényes védettségi igazolvány bemutatásával lehet belépni, az oltást igazoló papírt nem tudjuk elfogadni.

A kormányrendelet értelmében 18 év alatt egyelőre csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szülővel érkezhetnek a látogatóink. 

A Sugár Fitnesst továbbá kizárólag az a 18. év alatti, és a 18. életévét betöltött versenyszerűen sportoló személy látogathatja, aki a versenyszerű sportoló minőségét e minőségét a belépésnél igazolja sportorvosi igazolás és versenysportolói igazolvány bemutatásával.

Továbbra is kérünk Titeket, hogy egymás és kollégáink egészségének megőrzése érdekében tartsátok be a 1,5 méter távolságot. A védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek a maszk viselése a teremben nem kötelező, mi viszont továbbra is javasoljuk, hogy a közösségi területeken lehetőség szerint viseljétek a szájat és orrot eltakaró maszkot. A terembe belépést követően kérjük használjátok a kihelyezett kézfertőtlenítőket. A megfelelő higiénia megőrzése érdekében kérjük, hogy a gépeket, súlyokat, szőnyegeket használat előtt és után is alaposan fertőtlenítsétek le, illetve a gépek használata során használjatok törölközőt.

Kövess minket továbbra is Facebook-oldalunkonInstagramon és a Sugár Fitness honlapján, hogy ne maradj le híreinkről, akcióinkról és ajánlatainkról!

Köszönjük az együttműködéseteket, alig várjuk, hogy újra találkozzunk Veletek!💜
Sugár Fitness 
Új

Aktuális nyitvatartások a Sugár Üzletközpontban!

2021. 05. 04.
Tisztelt Látogatóink!

Magyarország kormányának döntése értelmében a Sugár Üzletközpont üzletei ismét nyitva állnak az érdeklődők számára! Kérjük, kísérjék fokozott figyelemmel az üzletek  tájékoztatóit arra vonatkozóan, hogy egy időben összesen hány fő vásárló tartózkodhat az üzletek vásárlóterében. Az éttermek továbbra is mindenki számára nyitva tartanak étel elvitelére, az ételudvar területén a fogyasztás kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára engedélyezett. A Sugár Mozi látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal,  a Sugár Fitness látogatása kizárólag védettségi igazolvánnyal, vagy versenysportolói igazolvánnyal és sportorvosi igazolással lehetséges. Az adott üzletek pontos nyitvatartásával kapcsolatban a weboldalunkon az üzletek profiljánál megadott elérhetőségek valamelyikén érdeklődhetnek!

Köszönjük együttműködésüket!
SUGÁR Üzletközpont
Új

Tájékoztató a biztonságos vásárlásról!

2021. 03. 01.
Tisztelt Látogatóink!

Kérjük minden kedves látogatónkat, az alábbi intézkedések betartására saját és mások egészségének megóvása érdekében! #vigyázzunkegymásra

- Kérjük, használják a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítőket.
- Kérjük, viseljenek maszkot a bevásárlóközpont egész területén - beleértve a parkoló területét is - és az Üzletközpont körüli közterületen.
- Ahol lehet, fizessenek bankkártyával.
- Kérjük, tartsanak legalább 1,5 méter távolságot egymástól.
- Mossanak rendszeresen és alaposan kezet!
- Influenzaszerű tünetek gyanúja/érzése/tapasztalása esetén kérjük a Sugár Üzletközpont látogatásának mellőzését!

A Sugár Üzletközpont biztonsági intézkedései vásárlói egészségének megóvása érdekében:

- Folyamatosan fertőtlenítjük az Üzletközpont egész területét.
- Üzleteink dolgozói maszkban várják kedves vásárlóinkat.
- Kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki a bevásárlóközpont összes bejáratainál, valamint a II. emeleti ételudvarban.
- A térítés ellenében igénybe vehető földszinti mosdókban a kézmosás díjtalan.
- Maszkok és más higiéniai eszközök is beszerezhetőek számtalan üzletünkben.
- A kártyás fizetés lehetőségét és fontosságát folyamatosan kommunikáljuk üzleteink felé.

Köszönjük együttműködésüket!
SUGÁR Üzletközpont
Új

Töltsd le a Sugár appot, és keresd a kedvezményeket!📱

2021. 02. 09.
Töltsd le a Sugár appot Android, vagy iOS-eszközödre, hiszen ezentúl minden kuponhétvégén okostelefonodon is bemutathatod a kedvezményre jogosító kuponokat! Ezen kívül pedig minden fontos információt, akciókat és eseményeket is nyomon köveheted applikációnkban!📱
Új

Állatbarát Üzletközpont!🐶

2021. 01. 20.
Szereted, ha kis kedvenced a közeledben van? Legszívesebben mindenhova magaddal vinnéd?🐶 A Sugár Üzletközpontba magaddal hozhatod, hiszen a bevásárlóközpont összes közösségi tere állatbarát, az üzletek bejáratánál pedig érdeklődhetsz, hogy az adott üzlet területére is beviheted-e kiskedvencedet.