Akció

Pont ennyi a Librinél!📚

2019. 03. 14.
Mi így készülünk a tavaszra! Márciusi akciónkban több száz könyv várja a klasszikus és kortárs szépirodalom legjobbjaitól a vérfagyasztó krimiken, valamint életmód- és gyerekkönyveken át egészen a romantikáig. Válogasson egyedülálló kínálatunkból március 1. és 31. között már 499 Ft-tól!

Esemény

Óriási születésnapi moziünnep a Sugár Moziban!🎉🎂

2019. 03. 14.
Ismét eltelt egy év, a Sugár Mozi immár 12 éves lett!🎂 Mi lenne méltóbb erre az alkalomra, mint egy hatalmas Születésnapi Moziünnep?! Látogassatok el hozzánk március 21. és 27. között, ünnepeljetek velünk, és nézzétek meg az elmúlt 1 év legsikeresebb, legizgalmasabb, lefélelmetesebb és legaranyosabb filmjeit, animációs filmjeit mindössze 690 Ft-os jegyáron! 

Az akcióban szereplő filmek:
BÚÉK
Venom
Apróláb
Keresés
Creed 2
Űrdongó
Az apáca
Aquaman
Halloween
Instant család
Csillag születik
Egy kis szívesség
Valami Amerika 3.
Bohém Rapszódia
Ragadozó városok
A hihetetlen család 2.
Mary Poppins visszatér
A kém, aki dobott engem
Johnny English újra lecsap
A szabadság ötven árnyalata
Solo - Egy Star Wars-történet
Pókember: Irány a Pókverzum
Mamma Mia - Sose hagyjuk abba!
Ocean's 8 - Az évszázad átverése
Jurassic World - Bukott Birodalom
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei
Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció 

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk! Foglalásra hétfőtől (március 18.) délután 17 óra után lesz lehetőség.
Akció

Eddz hétvégén, és sportolj egész évben fél áron!🍀

2019. 03. 13.
Eddz a március 16. és április 14. közötti hétvégéken a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Sugár Fitness VIP-kártyát, amivel 1 évig fél áron sportolhatsz a Sugár Fitnessben!🍀

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Új

Márciusi köszöntő!🌸

2019. 03. 04.
Kedves Vásárlóink!

Március van, és szerencsére nemcsak a naptár, hanem az átlagosnál kellemesebb idő is azt mutatja, tényleg megjött a tavasz első hónapja. A hűvös téli napok után a természet még a megszokottnál is korábban ébredt, hiszen már február végétől élvezhettük a napsütést, örültünk, hogy végre lekerülhet rólunk a sál, a sapka, a kesztyű, a szekrény mélyére pakolhatjuk a téli ruhákat, amelyekre 8-9 hónapig nem lesz szükség. A hangulatunk is jobb, szívesebben mozdulunk ki otthonról, szervezünk a családdal, barátokkal közös programot.

A Sugár Üzletközpontban azonban mindegy milyen az időjárás, hiszen mint a család bevásárlóközpontja, márciusban is mindent megteszünk azért, hogy szórakoztató, változatos, élvezetes kínálatunkkal megkönnyítsük a programválasztást, akár közös sportolásról, filmnézésről, vagy a gyermekek felhőtlen kikapcsolódásáról van szó, de segítséget szeretnénk nyújtani a tavaszi ruhatár megújításában is. Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a SUGÁR márciusban:

A tavasz első hónapjának 8. napján ünnepeljük a hölgyeket a nemzetközi nőnap alkalmából, amely jeles esemény most a március 8. és 10. közötti SUGÁR kuponnapok része lesz, így hölgylátogatóink még a szokásosnál is nagyobb kedvezményben, meglepetésben részesülnek az üzletközpont egyes üzleteiben, szórakoztató egységeiben. Természetesen a megszokott akciók mindenkire vonatkoznak, a különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket most is kedvező feltételekkel vehetik igénybe vásárlóink, és már a tavaszi ruha és cipőkollekciók egy részéhez is kedvezménnyel juthatnak hozzá. Azonban nemcsak a kuponnapokon, hanem szinte egész hónapban megpróbálunk látogatóink kedvében járni.

A SUGÁR MOZIBAN például Moments Mozihéttel kezdhetik a tavaszt a látogatók, melynek keretében 690 Ft-os jegyáron nézhetnek meg olyan sikerfilmeket, mint az Aquaman, a Bohém Rapszódia, vagy az Oscar-díjas Pókember - Irány a Pókverzum, és ami még jobb, hogy egy fincsi Moments nápolyit is kapnak jegyük mellé! 
Március 7-én érkezik a mozivászonra a Marvel Moziverzum legújabb darabja, a Marvel Kapitány, amihez kapcsolódva a filmszínház több akciót is szervez, lesznek például menükkel kapcsolatos nyereményjátékok, vagy párban mozizóknak ajándékok, a részleteket majd a Sugár Mozi Facebook-oldalán és honlapján találják meg az érdeklődők.
Március 21-én ünnepli a mozi 12. születésnapját, melyre hatalmas bulival készül a filmszínház, de ennek részletei egyelőre még maradjanak titokban. Annyi biztos, hogy a filmek szerelmesei nem fognak csalódni, óriási ünneplésre, ajándékokra és kedvezményekre lehet számítani. 

Marvel kapitány a SUGÁR FITNESSben is szerephez jut, hiszen a hónap első hetében kaparós nyereményjáték zajlik, melynek keretében akár Marvel Kapitány mozijegyeket, csoportos óra kupont, vagy büfékupont is nyerhetnek a résztvevők.
A hónap második felében egy izgalmas pecsétgyűjtő nyereményjátékra készülhetnek a látogatók, minden hétvégi edzésért pecséteket gyűjthetnek, hogy aztán jobbnál jobb nyereményekkel térhessenek haza.

Márciusban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezményekkel, nyereményekkel várjuk Önöket üzletközpontunkban!
SUGÁR Üzletközpont
Akció

Tiszta tavasz akció!🌼

2019. 03. 04.
Tiszta tavasz akció!🌼
Függöny és takaró tisztításnál minden negyedik kg ajándék!
Farmer festés FÉL ÁRON!
Akció időtartama: 2019.03.01 - 2019.04.30.

Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható!
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
Időszakonként változó, évszakhoz kapcsolódó akciók!

További részletek ezen a linken!
Akció

Tavaszi megújulás a Librivel!🌸📚

2019. 03. 01.
Már Ön is mindennél jobban várta a tavaszt? Végre elérkezett! Itt az ideje a tavaszi felfrissülésnek és megújulásnak, amelyhez több száz segítséget hoztunk. Egész hónapban várja tematikus kínálatunk a Libri könyvesboltokban 30-50%, a www.libri.hu-n 30-70% kedvezménnyel! Válogasson akciós árú könyveink közül és vágjon bele a tavaszi megújulásba!

További részletek ezen a linken találhatóak!
Akció

Párosan szép az élet!👠

2019. 01. 30.
Két pár cipő egyidejű sarkalása vagy talpalása esetén a javítás teljes árából 10% kedvezményt adunk!
Érvényes két pár cipő járófelületeinek javításakor, valamint a cipők teljes javításához kért egyéb javítások esetén. Például: talpbélés, cipőápoló és kiegészítők, melyek 10% kedvezménnyel kaphatók!

Az akció 2019. február 1. és március 31. között érvényes!
A kedvezmény feltétele az akciós hirdetés bemutatása nyomtatva, vagy digitális formában! Az akció más akciókkal nem összevonható!
További részletek ezen a linken találhatóak!
Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!👭

2019. 01. 16.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!👭

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!