Akció

Kettő napijegy áráért most hármat adunk! 🎁🎄

2019. 11. 14.
Ajándékozz Sugár Játszóház napijegyet karácsonyra!🎁🎄 Látogass el hozzánk november 15. és december 24. között, hiszen most 2 napijegy vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adjuk! 

A napijegyeket 2020. január 2-tól lehet beváltani a Sugár Játszóház recepcióján, a beváltási feltételeknek megfelelően.
Akció

3 ajándékjegy áráért most 4-et adunk a Sugár Moziban!🎄

2019. 11. 13.
Még nincs ötleted, hogy mit ajándékozz barátaidnak, szüleidnek, vagy gyermekednek karácsonyra? Nekünk van!😉 Mit szólnál mozijegyekhez? 
Látogass el a Sugár Moziba, hiszen 2019. november 15-től 3 ugyanolyan típusú (teljes árú, kedvezményes) ajándékjegy áráért most 4-et adunk*!😍🎉 Igen, jól olvastad! Egy mozizás is szuper ajándék, hát még négy!😁 Az ajándékjegyek 2020. január 2-től június 30-ig használhatóak fel, áraikról az "Áraink" menüpont alatt tájékozódhatsz.

*Az ajándékjegyek kizárólag személyesen vásárolhatóak meg. A kedvezmény csak ugyanolyan típusú ajándékjegyek vásárlása esetén érvényes.
Esemény

Török Filmhét a Sugár Moziban!

2019. 11. 11.
Szenzációs hírt kell közölnünk! 🤗 Idén nem más lesz a Török Filmhét helyszíne, mint a Sugár Mozi! November 21. és 27. időszak között mindössze 700 Ft-ért nézhetitek meg a legjobb és legizgalmasabb török filmeket! 🎉 És hogy mi lehetne még ennél is jobb hír? 😍 A Filmhéten vetített filmekre a mozijegyed már akár mától megvásárolhatod a Sugár Mozi kasszáinál, vagy a honlapunkon. Érdemes még ma bebiztosítani magad, mert az érdeklődés óriási, a helyek száma viszont véges! 😉

Az akcióban szereplő filmek:


Jelezz vissza a fesztivál Facebook eseményére, és hívd meg ismerőseidet is!

Akció

Kövess minket Facebookon, és játssz 2020-ban FÉL ÁRON!😍

2019. 11. 08.
Ha még nem követsz minket Facebookon, akkor épp itt az ideje! Kedveld a Sugár Játszóház Facebook-oldalát (https://www.facebook.com/SugarJatszohaz/) november 8. és 20. között, kommenteld a hirdetéshez a "Követve" szót, és most akár a VIP-kártyát is megnyerheted, amivel 2020-ban FÉL ÁRON játszhatsz nálunk!😉🍀❤️

Sorsolás: 2019. november 21. 
(Kizárólag azok között sorsolunk, akik ebben az időpontban követik a Sugár Játszóház Facebook-oldalát, és kommenteltek a hirdetés képe alá.)

*A kártya felhasználási feltételei a kártya hátoldalán találhatóak!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 09. 09.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Őszre várva!

2019. 09. 03.
Öltöny, kosztüm tisztítása esetén plusz nyakkendő vagy sál tisztítása ajándék!
Az akció időtartama: 2019. szeptember 1 - november 30. 

Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram:
- 1 db drót vállfa visszahozása esetén egy darab 100 Ft-os bón adható!
- 25 db drót vállfa visszahozása esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
További információ

Impregnálás:
A sport- és túraruházatok anyagai különleges kezelést igényelnek, hogy hosszú távon megőrizhessék eredeti vízlepergető tulajdonságaikat. A hagyományos mosószerek leoldják az impregnálást és a ruhadarabok elveszíthetik különleges vízlepergető tulajdonságukat. 

Milyen sűrűn kell impregnálni?
A használati szokásaink határozzák meg az impregnálás tartósságát, melyet évente 1-2-szer célszerű megismételni. Viszont minden mosásnál javasolt az impregnálás is. Ezzel a vízálló-lélegző tulajdonságát is meghosszabbítjuk a ruházatunknak.

Hogy kérhetem a szolgáltatást?
Bármelyik tisztítási szolgáltatás mellé kérhető. A szolgáltatást tisztítással együtt kell kérni üzletünkben.