Esemény

Moments napok a Sugár Játszóházban! 🍫

2018. 02. 19.
Látogass el hozzánk csemetéddel, hiszen most a Moments napok keretében, minden vendégünknek egy fincsi Moments nápolyit adunk ajándékba!
Akció

Február 15. és 21. között minden mozijegyhez garantált ajándék!

2018. 02. 14.
A Sugár Moziban február 15. és 21. között, azaz csütörtöktől szerdáig ajándékesővel várjuk a mozizás szerelmeseit!

Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen mozijegyed* mellé most garantált meglepetést adunk, melyet akár egy újabb mozijegyre is beválthatsz**!

*Az akció időszaka alatt vásárolt mozijegyek mellé, csak személyes vásárlás esetén. 
**A nyeremények beváltásáról az ajándékszelvényen tájékozódhatsz! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Akció

Nyerj Marvel-pólót Fekete Párduc menüddel!

2018. 02. 13.
Vásárolj a Sugár Mozi büféjében Fekete Párduc menüt* - lehet az topperes, vagy fémvödrös -, és nyerd meg a Marvel-pólók egyikét! Nincs más dolgod, mint a menühöz kapott nyereményszelvényt kitölteni adataiddal, és azt a kihelyezett gyűjtőládáinkba dobni, és máris részt veszel a sorsoláson! 

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!
Esemény

Oscar Filmklub minden hétfőn a Sugár Moziban!

2018. 02. 07.
A Sugár Moziban ezentúl MINDEN HÉTFŐN Oscar filmklubbal várjuk a filmek szerelmeseit! A 18:15-től kezdődő filmklubon az eddigi Oscar-gálák díjnyertes filmjeit nézhetik meg az érdeklődők, mindössze 590 Ft-os jegyáron! 

Az Oscar filmklub filmjei:
Február 12. - Chicago (2003)
Február 19. - Esőember (1989)
Február 26. - Távol Afrikától (1986)
Március 5. - Francia kapcsolat (1972)
Akció

Óriási kedvezmények a Libriben!

2018. 02. 02.
A tavalyi év legnagyobb könyvsikerei most hatalmas választékban, és óriási kedvezménnyel várnak! Válogatásunkban 2017. legnépszerűbb köteteit gyűjtöttük össze, hogy könnyedén bepótolhasd, amiről tavaly lemaradtál. Több száz bestseller és sikerkönyv vár egész februárban a Libri Könyvesboltokban 30-50% kedvezménnyel, online 20-70%-kal olcsóbban!

További részleteket ezen a linken találsz!
Új

Februári köszöntő

2018. 02. 01.
Kedves Vásárlóink!

Február van, a tél utolsó hónapja. Egy évvel ezelőtt még a leghidegebb évszak kedvelői is egyre többet kémlelték az időjárás jelentést, mikor ér véget a már közel két hónapja tartó dermesztő hideg, most azonban sokan abban reménykednek, hátha lesz még hóesés, és a korai tavasz előtt legalább egyszer, igazán fehérbe borul a táj, mert idén nem kényeztette el az időjárás a téli sportok iránt rajongókat.
Ha az időjárás nem is, a SUGÁR Üzletközpont viszont ismételten igyekszik az Önök kedvében járni, megpróbál minél több kellemes, vidám percet szerezni látogatóinak, így február hónapban is hatalmas akciókkal, felhőtlen szórakozási lehetőségek széles skálájával várunk mindenkit!

Február 9. és 11. között ismét kuponnapok lesznek a SUGÁR-ban, amelyen a téli vásár keretében még az eddigieknél is nagyobb kedvezménnyel szerezhetnek be divatos ruhadarabokat, cipőket, egyéb kiegészítőket, divatkellékeket, de néhány üzletünkben már egyes tavaszi modellekhez is nagy árengedményekkel juthatnak hozzá. A kuponhétvégén természetesen különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetik igénybe.
Február 14-re, Valentin napjára is sok meglepetéssel készül az üzletközpont, bár mivel meglepetésről van szó, sokat nem szeretnénk elárulni a kedvezményekről, annyit természetesen lehet tudni, hogy elsősorban a párok élvezhetik az akciók előnyeit.

A SUGÁR MOZI február 1-től február 7-i a Moments-szel közösen Moments Mozihetet szervez. A kijelölt filmeket 690 Ft-os, kedvezményes jegyáron tekinthetik meg az érdeklődők, például olyan nagy sikerfilmek is szerepelnek a kínálatban, mint A Viszkis, vagy a Star Wars: Az utolsó Jedik. 
Február 12-én, hétfőn indul a Sugár Mozi Oscar filmklubja, melyen a filmek szerelmesei minden hétfőn 590 Ft-os jegyáron tekinthetik meg a legnagyobb díjnyertes alkotásokat.
Február 14-től, Valentin nap és A szabadság ötven árnyalata című film premierje alkalmából egész hétvégére kitelepül az AVON a filmszínház előterébe, ahol simnktanácsadások mellett terméktesztelésre is lehetősége lesz a látogatóknak.
A februári kuponnapokon a Sugár Mozi 20%-os büfékedvezménnyel vesz részt, amelyet minden nagy menü vásárlása esetén érvényesíthetnek a mozizni vágyók.

A SUGÁR FITNESS-ben egész februárban megéri párosával érkezni, mert folytatódik a Hozz magaddal új ügyfelet akó, amely keretén belül, ha egy meglévő vendég egy új - a rendszerben még nem regisztrált - ügyfelet hoz magával, mindketten 50% kedvezménnyel válthatnak teljes árú bérletet!
A szerelmesek napján is nagy meglepetéssel készül a fitneszterem, de az akció feltételei egyelőre maradjanak titokban! Minden esetre érdemes figyelemmel követni a Sugár Fitness honlapját (www.sugarfitness.hu), Facebook-oldalát (www.facebook.com/sugarfitness) és Instagram-oldalát (www.instagram.com/sugar_fitnessbp), hogy biztosan ne maradjon le senki az információkról!

A SUGÁR JÁTSZÓHÁZ február 1-től minden látogató garantált meglepetést kap! A nyeremény akár egy Sugár Mozi mozijegy, vagy még több játék is lehet!
A Sugár Fitness CLUB ROYAL terme ismételten fantasztikus slágerektől lesz hangos február 17-én, ugyanis a Pedrofon együttes újból fergeteges bulival vár minden szórakozni vágyót.

Februárban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hszen most is rengeteg akcióval, kedvezményekkel várjuk Önöket üzletközpontunkban!
SUGÁR Üzletközpont
Akció

Parfüm kvíz a dm üzletben!

2018. 01. 24.
Virágos, gyümölcsös, keleties? Esetleg friss, fűszeres, fás? A dm kvízéből most megtudhatod, melyik illat illik Hozzád a legjobban! Ne feledd, a kiválasztott illatot 2018. április 18-ig akár 50% kedvezménnyel tudod megvásárolni a dm üzleteiben!

További részleteket ezen a linken találsz!
Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!

2018. 01. 22.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!