Esemény

Április 8-án Pedrofon buli a Club Royalban!

2017. 03. 27.
Április 8-án, szombaton 20:00-tól újabb fergeteges partyra számíthattok a Sugár Üzletközpont II. emeletén található Club Royal teremben! A Pedrofon zenekar ismét megtáncoltat mindenkit, aki szeretne egy jót bulizni. Ha jössz, jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

A belépőjegy ára 1800 forint, melyet elővételben már meg is válthattok a Sugár Fitness recepcióján! Asztalfoglalás a rendelkezésre álló helyek függvényében a 06 30 971 1717-es telefonszámon! Várunk mindenkit szeretettel!
Akció

Töltsd le a Sugár Fitness applikációját az ajándék +1 alkalomért!

2017. 03. 23.
A mai naptól megtalálható az App Store-ban az egyelőre csak iOS eszközökre letölthető Sugár Fitness telefonos applikáció! Érdemes feltelepíteni, hiszen ha telefonodon április 5-ig bemutatod a Sugár Fitness recepcióján, akkor cardio és erősítő bérlettel rendelkezők esetén +1 óra edzést, csoportos bérlettel rendelkezők esetén +1 alkalmat, bérlettel nem rendelkezők esetén pedig egy csoportos órára beváltható kupont írunk jóvá!

*Az ajánlat az applikáció bemutatása ellenében 2017. március 23-tól április 5-ig érvényes. Egy személy csak 1 db alkalmat írathat jóvá, a jóváírt alkalom a bérlet érvényességi idejét nem befolyásolja.
Esemény

A szépség és a szörnyeteg rajzverseny a Sugár Moziban!

2017. 03. 23.
A Sugár Mozi rajzversenyt hirdet "A szépség és a szörnyeteg" témában március 23. és 29. között! A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarmozi.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket A szépség és a szörnyeteg plüssfigurával jutalmazzuk!
Esemény

A szépség és a szörnyeteg rajzverseny a Sugár Játszóházban!

2017. 03. 23.
A Sugár Játszóház rajzversenyt hirdet "A szépség és a szörnyeteg" témában március 23. és 29. között! A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket A szépség és a szörnyeteg lego szettel jutalmazzuk!

Akció

Többet adunk az Euronicsban!

2017. 03. 21.
Több mint 500 termék árát csökkentettük! Részletekért kattints ide!
Új

Naponta megújuló árukészlet a Hádában!

2017. 03. 13.
Országszerte minden Háda üzletünkben naponta megújuló árukészlettel várunk!
Akció

Tavaszi megújulás a Libriben!

2017. 03. 08.
Újra itt a tavasz, hozza ki belőle a legtöbbet! Márciusi akciónk a külső és belső megújulást segítik: lélektantól a receptekig, testedzéstől a mindennapok érdekességeiig mindent megtalál kínálatunkban. Éljen a lehetőséggel, az akcióban szereplő könyveket 2017. március 1-31. között online vásárlásnál 30-70%, bolti vásárlás esetén 30-50% kedvezménnyel biztosítjuk a készlet erejéig.

Új

Márciusi köszöntő

2017. 03. 01.
Kedves Vásárlóink! 

Egy kifejezetten hosszú, zord és hideg tél után jó kimondani, hogy március van, és szerencsére nemcsak a naptár, hanem a kellemes idő is azt mutatja, hogy tényleg megjött a tavasz első hónapja.

Élvezzük a természet ébredését, örülünk, hogy végre lekerülhet rólunk a sál, a sapka, a kesztyű, hogy a szekrény mélyére pakolhatjuk a téli ruhákat. Jobb lesz a hangulatunk, szívesebben mozdulunk ki otthonról, szervezünk a családdal, barátokkal közös programokat.

A SUGÁR Üzletközpont, mint a család bevásárlóközpontja, márciusban is mindent megtesz azért, hogy szórakoztató funkcióinak változatos, élvezetes kínálatával megkönnyítse a programválasztást, akár közös sportolásról, filmnézésről, zenés-táncos műsorról vagy a gyermekek felhőtlen kikapcsolódásáról van szó, de segítséget szeretnénk nyújtani a tavaszi ruhatár megújításában is. Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a SUGÁR márciusban:

Március 8-án nemzetközi nőnap, amely alkalmából a SUGÁR Fitnessben virággal, a SUGÁR Játszóházban ajándékkal várjuk a hölgyeket, ezen felül több üzletünk is speciális nőnapi kedvezményekkel várja a gyengébbik nem képviselőit.

Március 10. és 12. között ismét kuponnapok lesznek a SUGÁR-ban. Természeten a különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket most is kedvező feltételekkel vehetik igénybe látogatóink, és már a tavaszi ruha és cipőkollekciók egy részéhez is kedvezménnyel juthatnak hozzá.

Azonban nem csak a kuponnapokon, hanem az egész hónapban megpróbálunk látogatóink kedvében járni.
 
A SUGÁR Moziban március 8-án 21:00 órától premier előtt megtekinthető a Kong: Koponya-sziget című film. Március 16. és 22. között ünnepeli a Sugár Mozi a 10. születésnapját, mely időszak alatt a közelmúlt legjobb filmjeit nézhetik meg látogatóink alacsony jegyáron. Emellett pedig büfénkben is kedvezményes árú kínálattal várunk mindenkit, egyszóval minden lesz, ami MOZIÜNNEP. Március 23. és 29. között "A szépség és a szörnyeteg" rajzversenyt hirdet a mozi. A legszebb rajzok között A szépség és a szörnyeteg legók kerülnek kisorsolásra. Március utolsó hetében pedig a családi jegyet váltók egy újabb családi jegyre beváltható kupont kapnak ajándékba.
 
A SUGÁR Fitnessben március 2-től, a Fitnesznapra (2017. március 18., régi SYMA csarnok) jegyet vásárlók ajándék mozijegyet kapnak. Az eseményre a SUGÁR Fitness is kitelepül, és bemutatóórákat tart legkedveltebb óratípusaiból. Március 12-én ismét Nyílt Napot tartunk, ahol mintegy 30 óratípus több mint 60 bemutatóóráján vehetnek részt térítésmentesen a sportolni, mozogni vágyók, ráadásul bérletakció, AVON megjelenés és ajándékcsomag is vár az érdeklődőkre. A részletekről további információk találhatók a SUGÁR Fitness honlapján, illetve Facebook-oldalán.

A SUGÁR Játszóház március 11-12-én "Rajzold meg a popcorn dobozt" rajzversenyt hirdet. A rajzok a Sugár Mozi gyermekmenü dobozára kerülnek rá. Érdemes pályázni, hiszen minden rajzoló gyermek ajándékba kap egy mozijegyet, ráadásul azok a gyermekek, akiknek rajza felkerül a popcorn dobozra, ajándék Sugár Játszóház bérletet kapnak. Részleteket hamarosan a Sugár Játszóház honlapján találhatnak az érdeklődők.

A SUGÁR Fitness Club Royal termében március 18-án, szombaton ismét egy fergeteges bulival várja vendégeit a Pedrofon zenekar, míg március 25-én 20:00 órától, a 70-es, 80-as évek fergeteges buli hangulatát idézi fel a legendás Gemini együttes tagjainak zenekara. Olyan slágerek is felhangzanak majd, mint a Ne felejts el emlékezni arra, a Ha eladod a szíved, vagy a Vándorlás a hosszú úton. A bulik részletei honlapunkon olvashatóak.

A SUGÁR Bowling & Pub a már szokásos napi akciók mellett március 2-án újra Torkos csütörtökkel várja kedves vendégeit. Ahogyan a korábbi években, úgy most is minden ételt 50% kedvezménnyel fogyaszthatnak! Nyitás 15:00-kor! Március 8-án nőnap alkalmából koktélakcióval és apró ajándékokkal kedveskedünk hölgy vendégeinknek.

Március 15-én a nemzet ünnepén speciális étel- és italakciókkal várjuk vendégeinket. Nyitás 12:00-kor! Az akciók részleteiről a SUGÁR Bowling & Pub Facebook-oldalán találhatnak bővebb tájékoztatást!

A SUGÁRZOO Állateledel és felszerelés üzlet március hónapban akciós bolha- és kullancs elleni készítményekkel várja kedves vásárlóit, hiszen a jó idő beköszöntével egyidőben érdemes gondoskodni a kis házi kedvencek élősködőkkel szembeni védelméről is. Az üzletközpont információs pultjánál és az üzletben is megtalálható SUGARZOO kuponlappal pedig további szuper akciók és kedvezmények vehetők igénybe!

Márciusban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezményekkel várjuk Önöket üzletközpontunkban!

SUGÁR Üzletközpont