Akció

Eddz délelőtt a Sugár Fitnessben, és nyerj!

2018. 04. 18.
Most még jobban megéri korán felkelni! 😉
Eddz április 19. és május 31. között délelőttönként* hétköznap és hétvégén is a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk**! Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy wellnesshétvégét is! 🌴

*Csoportos órák esetén hétköznap a 12:00-ig kezdődő órák, hétvégén a 12:30-ig kezdődő órák előtt, cardio- és erősítő részleg használata esetén pedig 14:00-ig igényelhető pecsét!
**Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted!
Akció

Gyerekruha akció a Hádában!

2018. 04. 17.
Április 16-tól a hónap végéig 20% kedvezményt adunk minden bébi- és gyerekruhára a darabáras Háda üzletekben!

Az üzletlista ezen a linken érhető el!
Esemény

Moziünnep RÁADÁS április 25-ig a Sugár Moziban!

2018. 04. 17.
A Sugár Moziban egy hét után sem állunk le az ünnepléssel! Április 19. és 25. között továbbra is 690 Ft-os áron nézheted meg a közelmúlt legsikeresebb filmjeit!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akciónkban résztvevő filmek listáját itt találod:

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Akció

Játssz egy órát, és megajándékozunk egy matiné mozijeggyel!

2018. 04. 16.
Játssz legalább 1 órát a Sugár Játszóházban április 16. és 25. között gyermekeddel, hiszen most megajándékozunk egy matiné mozijegykuponnal*, melyet a Sugár Moziban használhattok fel 2018. május 3. és 31. között!

*A kupon kizárólag a Sugár Moziban váltható be a műsorrendi matinéelőadásokra, a szabad helyek függvényében.
Esemény

Szuperhős rajzverseny a Sugár Játszóházban! 🖍

2018. 04. 11.
Itt az ideje, hogy ismét próbára tedd rajztudásodat! 🖍
Ezúttal "Kedvenc szuperhős" témában hirdet a Sugár Játszóház rajzversenyt április 12. és május 2. között, melyben megmutathatod nekünk, ki a kedvenc szuperhősöd, mindezt egy rajz formájában! Batmant, Supermant, Pókembert, de akár a Hihetetlen család tagjait is lerajzolhatod nekünk, bárkit, akit csak szeretnél! A rajzokat 10 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

A zsűri által kiválasztott pályaműveket szuperhős plüssfigurákkal jutalmazzuk!

Új

Végre itt a tavaszi cipők ideje!

2018. 04. 06.
Itt az ideje, hogy lecserélje kedvenc téli cipőjét, egy minden igényt kielégítő divatos és kényelmes tavaszi lábbelire! Üzletünkben megtalálja a 2018-as divat legszebb, legkényelmesebb kollekcióját a legnagyobb világmárkákból! 
Webáruházunkan található lábbelik üzleteinkben felpróbálhatók és a személyes átvétel esetében, kérés alapján átszállítjuk!

Amit ma megléphetsz, ne halaszd holnapra, vásároljon vagy rendeljen és élvezze a mindennapi kényelmet. 
Várjuk nagy szeretettel üzletünkben, és webáruházunkban!
A legjobb cipők házhoz mennek!

Új

Áprilisi köszöntő

2018. 04. 05.
Kedves Vásárlóink!

A nagyon hosszúra nyúlt hideg tél után végre igazán barátságos hőmérséklettel köszöntött be az április. Reméljük, a hó elején tapasztalt meleg napok után már nem kell hűvös időre számítanunk, és ebben az évben inkább kellemesebb arcát mutatja majd nekünk a szeszélyes hónap. A szekrényekből előkerülnek az évszakhoz illő ruhák, a szabadtéri sportoláshoz szükség, es öltözetek, és bizony, sokan csak most szembesülnek azzal, hogy néhány darab már eléggé elhasználódott, vagy kiment a divatból, a gyerekek kinőtték ruháikat, cipőiket. Nincs más lehetőség, fel kell frissíteni a ruhatárat!

A SUGÁR április hónapban is mindent megtesz annak érdekében, hogy üzleteiben a család valamennyi tagja a lehető legkedvezőbb áron találja meg a szükséges ruhaneműket, cipőket, kiegészítőket, de természetesen azokról sem feledkezünk meg, akik egyszerűen csak kikapcsolódni, szórakozni, sportolni szeretnének. Éppen ezért nem csak üzleteink akcióira, hanem a SUGÁR Mozi, a SUGÁR Fitness és a SUGÁR Játszóház programjaira is fel szeretnénk hívni vásárlóink figyelmét. Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a SUGÁR az év negyedik hónapjában!

Ha április, akkor Glamour hétvége! Ebben a hónapban 12. és 15. között lesz az egyik legjobban várt bevásárló hétvége, amelyben természetesen a SUGÁR üzletei közül is sokan részt vesznek. Ugyanerre a hétvégére esnek a SUGÁR kuponnapok, amelyen az üzletek óriási kedvezményein kívül különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetnek igénybe látogatóink. 

A SUGÁR Moziban a tavasz a diákoknak és a pénztárcájuknak is kedvező akcióval indul, hiszen most minden diákjegy mellé egy ajándék mozijegy jár a hónap első felében! 
Áprilisban érkezik az egyik, ha nem a legjobban várt filmje a Bosszúállók: Végtelen háború, melyre, hogy mindenki bebiztosíthassa helyét, a Sugár Mozi jegyelővételt szervez, és emellett esélyt kapnak a rajongók arra is, hogy megnyerjék a filmes ajándékok egyikét! Mindezeken felül pedig még igazán komoly meglepetésekkel készül a filmszínház, a részletekről a Sugár Mozi Facebook-, és Instagram-oldaláról, valamint Twitter feedjéről is tájékozódhatnak a filmek szerelmesei.

A SUGÁR Fitnessben még április hónapban is tart a Hozz magaddal új ügyfelet akció, amely keretében a már meglévő, és az általa hozott új vendég is fél áron vásárolhat bérletet, így együtt készülhetnek a nyárra!
Április 12. és 15. között a Sugár Kuponhétvégén pedig ismételten óriási bérletakcióval kedveskedik a fitneszterem a mozognivágyóknak.

A SUGÁR Játszóház április hónapban a legszuperebb rajzokat keresi, hiszen most a gyermekek kedvenc szuperhőséről készült műveket vár. A legkreatívabb rajzok, festmények kiállításra kerülnek a játszóházban, a művek alkotói pedig a témákhoz illő játékokat kapnak elismerésül. Természetesen a Sugár Játszóház sem marad ki a SUGÁR Üzletközpont áprilisi kuponhétvége akciójábók, április 12. és 15. között, a játékidő mindenkori árából 20% kedvezmény jár a gyerkőcöknek.

A SUGÁR Fitness Club Royal termében április 21-én egy őrületes Pedrofon bulival várunk minden kedves érdeklődőt!

A SUGÁRZOO Állateledel és felszerelés üzletben egész hónapban 15% kedvezmény jár a Fit Active vitaminok árából, de kupon ellenében minden nagy zsákos száraz tápra is jár 15% kedvezmény. A kuponokhoz az üzletben, és a Sugár Üzletközpont információs pultjában is hozzá lehet jutni. 

Áprilisban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezménnyel várjuk Önöket bevásárló, és szórakoztató-központunkban!

SUGÁR Üzletközpont
Akció

Tudomány mindenkinek 20-70% a Libriben!

2018. 04. 05.
Szeretné megfejteni, hogy mi jár mások fejében és a sajátjában? A természet titkai, netán a történelem talányai érdeklik? Vagy csak szívesen venné magabiztosabban a hétköznapok akadályait? Most itt a tökéletes alkalom, hogy feltöltse könyvtárát olyan kötetekkel, amik mindezeket gyerekjátékká teszik. Egész áprilisban 20-70% kedvezménnyel várja a Tudomány mindenkinek tematikus akció kínálata a Libriben!

További részletek ezen a linken elérhetőek!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban!

2018. 04. 03.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Tiszta tavasz akció az Ametiszt Ruhatisztítóban!

2018. 03. 28.
Tiszta Tavasz akció az Ametiszt Ruhatisztítóban!
Függöny és takaró tisztításnál minden negyedik kg ajándék! 
Farmer festés fél áron!

Állandó kedvezmények:
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható!
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyenes tisztítása kérhető!
Az akció 2018.03.01-től 2018.04.30-ig tart!

További részletek ezen a linken érhetőek el!