Akció

Most mindenkinek garantált meglepetést adunk a Sugár Játszóházban!

2017. 04. 28.
Kedves Szülők!

Ajándékot kapni mindig jó: a Sugár Játszóház május 17-ig meghirdetett akciójában most minden látogatónknak garantált meglepetést* adunk! Tiéd lehet egy gyerekeknek szóló CD, egy finom csokinyuszi vagy akár egy újabb óra játékidő is nálunk! Érdemes ellátogatni hozzánk!

*Az ajándékokat a szelvény nyeremény felőli oldalán található időtartamban lehet beváltani! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Akció

Vedd meg jegyed az elsők között A galaxis őrzői vol. 2-re!

2017. 04. 26.
A tavasz legjobban várt filmje hamarosan megérkezik a Sugár Moziba! Hogy a lehető legjobb helyről nézhesd meg A galaxis őrzői vol. 2-t, érdemes már most megvásárolni a jegyedet rá: vetítjük szinkronosan 2D-ben és 3D-ben is, valamint eredeti nyelven, magyar felirattal is!

Ha nem bírsz várni csütörtökig, akkor is van egy remek hírünk, hiszen nálunk már egy nappal a premier előtt, május 3-án, azaz szerda este is lesznek vetítések a filmből, 19:15-től 23:15-ig minden órában!
Esemény

Április 27-től Moziünnep a Sugár Moziban!

2017. 04. 25.
A nyári filmdömping előtt most olcsón megnézheted a közelmúlt legjobb filmjeit. Látogass el hozzánk április 27. és május 3. között, hiszen a kijelölt filmjeinkre 690 Ft a jegyár!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

Az akciónkban résztvevő filmek listáját itt találod:

Akció

28 éves az Euronics!

2017. 04. 20.
Szülinapi akciók az Euronicsban! Energiatakarékos készülékvásárlásodat most akár 13.000 forintos vásárlási utalvánnyal díjazzuk!

Új

Tavaszi-nyári árukészlet a Hádában!

2017. 04. 19.
Országszerte minden Háda üzletünkben naponta megújuló árukészlettel várunk!
Új

Hamarosan új márka a dm-ben!

2017. 04. 14.
A dm 2017 tavaszán új dekorkozmetikai márkával jelentkezik, szemezgess a közel 300 darabos termékkínálatból!

A trend IT UP hamarosan kapható a dm üzleteiben!
Akció

Eddz 2017-ben korlátlanul a Sugár Fitnessben!

2017. 04. 14.
Eddz az április 15. és június 4. közötti hétvégéken csoportos óráinkon a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményt adunk*! Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy 2017 év végéig szóló korlátlan Sugár Fitness bérletet!

*Ajándék mozijegyedet a recepciónkon igényelheted

Új

Áprilisi köszöntő

2017. 04. 04.
Kedves Vásárlóink! 

Szinte nyárias idővel köszöntött be az április, és bár az első meleg napok után hűvösebb időt is ígérnek az időjósok, reméljük, hogy a szeszélyes hónap ebben az évben inkább kellemesebb arcát mutatja majd nekünk. 

A szekrényekből előkerülnek az évszakhoz illő ruhák, a szabadtéri sportoláshoz szükséges öltözetek, és bizony sokan csak most szembesülnek azzal, hogy néhány darab már eléggé elhasználódott vagy kiment a divatból, a gyerekek kinőtték ruháikat. Nincs más lehetőség, fel kell frissíteni a ruhatárat.

A Sugár április hónapban is mindent megtesz annak érdekében, hogy üzleteiben a család valamennyi tagja a lehető legkedvezőbb áron találja meg a szükséges ruhaneműket, cipőket, kiegészítőket vagy akár a húsvéti ajándékokat, szem előtt tartva, hogy az ünnepre nem csak tárgyakat, hanem akár valamilyen élményt is lehet ajándékozni. Éppen ezért nem csak üzleteink akcióira, hanem a Sugár Üzletközpont szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeire is fel szeretnénk hívni figyelmüket. Nézzük hát, milyen eseményeket, akciókat kínál a Sugár az év negyedik hónapjában:

Ha április, akkor Glamour-hétvége. Ebben a hónapban 6. és 9. között lesz az egyik legjobban várt bevásárló hétvége, amelyben természetesen a Sugár üzletei közül is sokan részt vesznek. Ugyanerre a hétvégére esik a Sugár Áprilisi Kuponhétvége, amelyen az üzletek óriási kedvezményein kívül különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetnek igénybe látogatóink.

A Sugár Moziban március 30-tól április 5-ig családi jegy akció lesz. Aki a jelzett időszak alatt 2D-s vagy 3D-s előadásra szóló családi jegyet vásárol, az kap egy újabb családi jegy kupont, amit április 10-12. közötti  D-s előadásra válthat be. Április 6. és 12. között a Vén rókák c. filmhez kapcsolódva nyugdíjas akciót indít a mozi. Minden látogató, aki az említett héten bármelyik filmre nyugdíjas jegyet vásárol, kap egy kupont, melyet a csütörtöki nyugdíjas filmklubok valamelyikére válthat be.  Ugyanazen a péntektől vasárnapig tartó hétvégén a Sugár kuponnapok keretében 30% kedvezmény jár a páros menük árából (popcorn, nacho, crispers). Április 13-tól 19-ig kaparós kuponokat osztogat majd a mozi, melyekkel mozijegyet, sós popcornt vagy csokitojást lehet nyerni.

Március 23-án elindításra került a Sugár Fitness applikáció: annak, aki április 5-ig letölti iPhone-jára, és a fitnesz pénztárában bemutatja, +1 alkalmat jóváírunk neki vagy napijegy vagy bérlet formájában. Április 7-9 között a Sugár Áprilisi Kuponhétvége keretében óriási flash sale bérletakció várja a mozgás szerelmeseit. A kedvezmények mértékéről bővebb tájékoztatást az akció ideje alatt sugarfitness.hu weboldalon találhatnak. Április 13-tól egy hónapos "Hozz egy új vendéget magaddal" akciót indít a Sugár Fitness: bérletvásárlás esetén az új vendéget és az új vendéget bemutató "régi" ügyfelünket is 50% kedvezménnyel ajándékozzuk meg,

A Sugár Játszóházban április 7-9. között a kuponhétvége keretében 20% kedvezményt jár a mindenkori játékidő, illetve 50% kedvezmény, a játszóház új játékának, az elektromos kisvonat menetjegyének árából, melynek eredeti ára 200 Ft. Április második hétvégéjén húsvéti kézműves foglalkozás és tojásfestés lesz a játszóházban. Április 20-tól pedig a teljes árú bérletekre lesz óriási kedvezmény, melyre már most érdemes felkészülni!

A II. emeletünkön található Club Royal teremben a nagy sikerre való tekintettel április 8-án és 29-én este 8 órakor ismét a Pedrofon zenekar tart hatalmas bulit.

Áprilisban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezménnyel várjuk Önöket bevásárló- és szórakoztatóközpontunkban!

SUGÁR Üzletközpont
Akció

Tudomány mindenkinek a Libriben!

2017. 04. 01.
Történelem, pszichológia, szociológia, politika, üzlet – mind közérthetően, olvasmányosan, élvezetesen! Tudjon meg többet a világ jelenéről, múltjáról és jövőjéről. Akciós kínálatunk a Libri Könyvesboltokban és a Libri.hu-n eltér egymástól.  Az akcióban szereplő könyveket most a Libri Könyvesboltokban 30-50% kedvezménnyel, a Libri.hu-n 30-60% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Akciós ajánlatunk április 1-30. között érvényes.