Esemény

Augusztus 24. és 30. között Moziünnep a Sugár Moziban!

2017. 08. 21.
Hogy méltó módon búcsúztassuk el a nyarat, a Sugár Moziban augusztus 24-től ismét Moziünnepet tartunk a közelmúlt filmtermésének legjavából. Látogass el hozzánk augusztus 30-ig, hiszen a kijelölt filmjeinkre 690 Ft a jegyár!

Jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!


A műsorváltozás jogát fenntartjuk!
Új

Augusztusi köszöntő

2017. 08. 01.
Kedves Vásárlóink! 

Augusztus hónapban is folytatódik a kánikula, a SUGÁR Üzletközpont azonban továbbra is kellemesen hűvös klímával és hűsítő árakkal várja a vásárlókat. Ha a megfelelő hőmérséklet mellett a szép környezet is fontos Önöknek, a legjobb helyen járnak, töltsenek el néhány önfeledt órát gyermekeikkel a SUGÁR játszóházban, nézzék meg a legújabb mozifilmeket a SUGÁR Moziban, sportoljanak a SUGÁR Fitness klimatizált fitnesztermeinek egyikében, vagy bowlingozzanak, biliárdozzanak a légkondicionált SUGÁR Bowling & Pubban!

Természetesen szórakoztató egységeinken kívül üzleteinket is érdemes felkeresni, hiszen már javában tart a nyári árleszállítás, így legtöbb üzletünkben 20-30-50%-os, vagy akár még ennél is nagyobb kedvezményekkel is vásárolhatnak. 

És most nézzük, milyen eseményeket kínál a SUGÁR augusztus hónapban:

Mindenekelőtt a SUGÁR augusztusi kuponhétvégére szeretnénk felhívni figyelmüket, amelyre a hónap 11-13. napja között kerül sor. A kuponok segítségével - melyekhez üzleteinkben és az információs pultnál már augusztus 9-től hozzájuthatnak, vagy letölthetik azokat a sugar.hu weboldalról - óriási kedvezményekkel vásárolhatnak üzleteinkben, vagy vehetik igénybe az üzletközpont szolgáltatásainak nagy részét. 

A SUGÁR Moziban utolsó hónapjához érkezett a nagy nyári pecsétgyűjtő akció: már csak augusztus 30-ig gyűjtögethetik a filmekért járó pecséteket a látogatók. 5 pecsét összegyűjtése után egy mozijegykupont kapnak a vendégek, 9 pecsét összegyűjtése esetén pedig akár a fődíjat - egy két fő részére szóló wellnesshétvégét - is megnyerhetik.

Augusztus 3-tól a SUGÁR Mozi matiné hetet szervez, melynek keretében a Fellini teremben minden nap, reggeltől estig matinévetítésekkel várja látogatóit. A vetítésekre a jegyár csak 790 Ft! Augusztus 11. és 13. között a SUGÁR Üzletközpont Augusztusi Kuponhétvégéje keretében a SUGÁR Mozi 30% kedvezményt ad minden páros menü (popcorn, nacho, crispers) árából! Augusztus 17-től minden vendég garantált ajándékot kap a SUGÁR Mozi pénztárainál. Minden mozijegy mellé egy kaparós kupon jár. 

A SUGÁR Fitnessben folytatódik az Eddz hétvégén pecsétgyűjtő akció. Minden vendég, aki augusztus 27-ig hétvégén jegyet vált a fitneszterem valamelyik csoportos órájára, vagy erősítő-kardió részlegére, kérheti a pecséteket a pénztárnál. Összesen négy darabot kell összegyűjteni, ezért már automatikusan egy mozijegykupont kapnak ajándékba a vendégek, amennyiben pedig adataikkal kitöltött nyereményszelvényüket bedobják a gyűjtőládába, részt vesznek a sorsoláson, és megnyerhetik az év végéig szóló korlátlan bérletet.

Augusztustól három ízben (tutti frutti, cukormentes, grapefruit) kapható a Red Bull energiaital, amihez bevezetési akciót is szerveznek a fitneszteremben. Mindenki, aki a SUGÁR Fitness büféjében Red Bull energiaitalt vásárol, kap egy nyereményszelvényt, amelyet ha adatai kitöltésével a kihelyezett gyűjtőládába dob, egy siklóernyős tandemrepülést nyerhet. A SUGÁR Fitness sem marad ki az augusztusi kuponhétvégéből: az augusztus 11. és 13. közötti eseményen a fitneszterem kupon ellenében minden Zero Bar fehérjeszelet árából 30% kedvezményt ad! 

A SUGÁR Játszóház augusztus első hétvégéjén, augusztus 5-én és 6-án Flash Sale akciót szervez. Ennek keretében a látogatók 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg az 5 és 10 alkalmas játszóházi bérleteket. Az augusztusi kuponlapon 20% kedvezményre jogosító kupont találnak a vásárlók, amivel a mindenkori játékidőből kapnak engedményt.

A SugárZoo-ban az augusztusi kuponhétvégén szokásos 10% teljes körű kedvezményen kívül is folyamatos akciókkal várják a kedves vásárlókat. Kutyust tartó gazdik 10 kg fölötti kiszerelésű száraztápokat 15% kedvezménnyel vásárolhatnak meg, a cicás vásárlók pedig továbbra is akciós áron vehetik meg a PANZI, PUSSY CAT szilika macska almokat, kétféle kiszerelésben. 

Reméljük sikerült felkeltenünk figyelmüket az üzletközpont augusztusi eseményeire, akcióira, és újból ellátogatnak hozzánk a közeljövőben!

Kellemes kikapcsolódást, eredményes vásárlást kíván a SUGÁR!
Új

Új áru érkezett a Hádába!

2017. 07. 31.
Augusztus elején teljesen új árukészlet minden Háda üzletben!
Új

GyereKI! fesztivál a dm szervezésében!

2017. 07. 10.
A dm nyárzáró családi hétvégét szervez 2017. augusztus 26-27-én Velencén. A fellépőkről, illetve a programokról a www.gyerekifesztival.hu oldalon, illetve az esemény Facebook-oldalán értesülhettek!
Akció

A második könyv FÉL ÁRON!

2017. 07. 06.
Július 1. és augusztus 31. között válasszon kettőt az akcióban szereplő könyvek közül, és az alacsonyabb árút 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A Libri Kiadói Csoport, a Jaffa Kiadó és a Scolar Kiadó csaknem ezer címéből álló válogatásunkban mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző párost.

Akció

Nézd meg a nyár premierjeit, és nyerj wellnesshétvégét!

2017. 05. 25.
Látogass el a Sugár Moziba augusztus 30-ig, hiszen most minden mozizásért* pecsét jár a kasszáknál igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe! Gyűjts össze legalább öt pecsétet a garantált mozijegykuponért**, vagy kilencet, hogy részt vehess nyereményjátékunkban! Ha füzetkédet adataiddal (név, telefonszám, e-mail-cím) kitöltve bedobod a büfénkben található gyűjtőládánkba, megnyerheted a Sugár Fitnessbe szóló csoportos bérleteink egyikét, vagy fődíjunkat, egy két fő részére szóló wellnesshétvégét!


*Az akció időtartama alatt minden megvásárolt mozijegy után jár egy pecsét.
**Egy pecsétgyűjtő csak egy garantált, hétfőn, kedden és szerdán felhasználható mozijegykuponra váltható be, de a beváltás nem zárja ki a nyereményjátékban való részvételt.
Új

Mostantól ha az Ikeában parkolsz, akkor is jár kedvezmény!

2017. 05. 24.
Ha a Sugár Mozi, a Sugár Fitness vagy a Sugár Játszóház vendége vagy, az Ikeában parkolva +1 óra ingyenes parkolás jár! Érvényesítsd kedvezményedet a kasszáknál!