Esemény

A kis kedvencek titkos élete rajzverseny🖍

2019. 06. 19.
Ismét próbára teheted rajztudásodat!🖍
Július 4-én visszatérnek A kis kedvencek titkos élete 2 szereplői a Sugár Mozi vásznaira, ennek örömére pedig rajzversenyt hirdetünk "Kedvenc szereplő" témában egészen július 3-ig, melyben lerajzolhatod nekünk kedvenc szereplődet, lehet az Max, Chloe, Hógolyó vagy Mel - mindegy, a lényeg, hogy rajz formájában küldd el nekünk! A rajzverseny végeztével részt veszel a sorsolásban, melyben megnyerheted a Kis kedvencek plüssfigurák egyikét - akár kedvencedet is!😉

A rajzokat 12 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu vagy a social@sugarmozi.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

Nyereménysorsolás: 2019. július 4.
Akció

Tericum Kiadó 2+1 akció a Libriben!

2019. 06. 17.
Két könyvnél csak a három jobb! Válogasson hármasával a Tericum Kiadó akciós könyvei közül, hiszen most a legalacsonyabb árút ajándékba adjuk! Romantikus sztorik, pszichológia, logika - mihez lenne kedve? Ajánlatunk 2019. június 1. és 30. között érvényes.

Akció

Nézd meg a nyár premierjeit, és nyerj 100.000 Ft értékű utazási utalványt!☀️🌴✈️

2019. 06. 12.
Párizs? Róma? London? Barcelona? Akár ezek is lehetnek az idei nyaralásaid, ha a Sugár Moziban nézed meg a nyár premierjeit!☀️🌴✈️
Látogass el hozzánk június 13. és augusztus 28. között, válts jegyet bármely vetítésünkre - akár online*, akár személyesen -, és kérd a filmekért járó pecséteket kasszáinknál! Gyűjtsd össze mind a 9 pecsétet**, és garantált ajándékod egy újabb mozijegykupon***! Az összes pecsét összegyűjtése után töltsd ki  nyereményszelvényed hátoldalát adataiddal (név, telefonszám, e-mail cím), dobd be azt kihelyezett gyűjtőládáink egyikébe, így részt vehetsz a sorsolásban, és akár a fődíjat is megnyerheted, egy 100.000 Ft értékű utazási utalványt!😍

Nyereménysorsolás: 2019. augusztus 29.

*Online vásárlás esetén a jegyeket kasszáinknál kell bemutatni. Minden jegyért kizárólag egy alkalommal lehet pecsétet kapni.
**A pecsétgyűjtő füzeteket kasszáinknál kell kérni. Minden mozijegy után egy darab pecsét jár.
***A mozijegykupon beválthatóságáról a kupon hátoldalán lehet tájékozódni.
Akció

Strand könyvek 30-50% kedvezménnyel a Libriben!

2019. 06. 07.
Beköszöntött a nyár, amikor egy-egy pihenéssel töltött napon vagy napsütötte nyaraláson nagyszerű társunk lehet egy könnyed kikapcsolódást ígérő könyv. Szemezgessen a szórakoztató irodalom legjobbjait és több mint ezer féle könyvet felvonultató válogatásunkból, amelyben a romantikus történetek, a vérfagyasztó thrillerek és a lebilincselő bűnügyi regények rajongói is garantáltan megtalálhatják új kedvenceiket! Akciónk 2019. június 1-30. között érvényes, a Libri könyvesboltokban 30-50%, a libri.hu-n 20-70% kedvezménnyel!

Esemény

Toy Story rajzverseny a Sugár Játszóházban!🖍

2019. 06. 06.
Ismét próbára teheted rajztudásodat!🖍
Június 20-án visszatérnek a Toy Story szereplői a Sugár Mozi vásznaira, ennek örömére pedig a Sugár Játszóházban "Kedvenc szereplő" témában hirdetünk rajzversenyt egészen június 26-ig, melyben lerajzolhatod nekünk kedvenc szereplődet, lehet az Woody, Jessie, Buzz Lightyear, vagy Villi - mindegy, a lényeg, hogy rajz formájában küldd el nekünk! A rajzverseny végeztével részt veszel a sorsolásban, melyben megnyerheted a cuki Toy Story plüssfigurák egyikét!

A rajzokat 10 év és az alatti gyermekektől, a social@sugarjatszohaz.hu e-mail-címre várjuk digitális formában (beszkennelve, lefényképezve), a készítőjének nevével, életkorával, valamint a szülő/gondviselő nevével és elérhetőségével kiegészítve!

Nyereménysorsolás: 2019. június 27.
Akció

Szépség és tisztaság az Ametiszt üzletben!

2019. 05. 01.
Alkalmi és esküvői ruhák tisztítására 15% kedvezmény az Ametiszt üzletben!
Az akció időtartama: 2019. május 1 - június 30.


Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram:
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható.
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!👭

2019. 05. 01.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!👭

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 05. 01.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!