Akció

Játssz 1 órát, és nyerj Playmobil készletet!🍀

2019. 09. 19.
Szeptember 26-án megérkezik a Playmobil film a Sugár Mozi vásznaira!💙 Ezt a Sugár Játszóházban sem hagyhatjuk figyelmen kívül! Játssz nálunk szeptember 19. és október 2. között legalább 1 órát, kérd recepciónkon a nyereményszelvényt, töltsd ki adataiddal, és dobd be azt kihelyezett gyűjtőládánkba, hogy aztán részt vehess a sorsolásban, és megnyerhesd a Playmobil készletet!🍀

Nyereménysorsolás: 2019. október 3.
Új

ABUS Zolit 1000 - Egyszerűen biztonságos!

2019. 09. 19.
ABUS Pfaffenhain Zolit 1000 zárbetét a márkavédett, és szabadalmaztatott Intop rendszernek köszönhetően megóvja Önt a zár manipulálhatóságától, és az illetéktelen kulcsmásolástól. Az ABUS Zolit zárrendszer Ön számára a lehető legmagasabb minőséget, és hosszú élettartamot nyújt a német minőségnek köszönhetően.

A Magyar Biztosítók Szövetsége ajánlásával rendelkező zárrendszer ideális védelmet kínál jó ár-szolgáltatás értékaránnyal. A megjelenésében és használatában a rendszer követi a hagyományos elrendezést, ezzel jól álcázva a magasabb technikai védelmet az illetéktelen behatolással kísérletezők elől.

Vállaljuk zárrendszerek készítését az általuk forgalmazott ABUS Zolit zárrendszer felhasználásával, az alábbi funkciókkal: azonos zárlat, központi zárrendszer, főkulcsos zárlat, vezérkulcsos rendszer.

Az ABUS Zolit zárrendszer elérhető a SUGÁR Üzletközpontban és országosan közel 70 üzletünkben. Válassza Ön is a személyre szabott biztonságot.
Akció

Eddz nálunk hétvégén, és nyerj Apple Watch-ot!🍀⌚️

2019. 09. 18.
Eddz a Sugár Fitnessben a szeptember 19. és október 30. közötti hétvégéken, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Apple Watch karórát!🍀⌚️

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Akció

Garantált ajándék minden mozijegy mellé!🎁

2019. 09. 18.
A Sugár Moziban szeptember 19. és 25. közöttazaz csütörtöktől szerdáig ajándékesővel várjuk a mozizás szerelmeseit! Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen mozijegyed* mellé most garantált meglepetést adunk, melyet akár egy újabb mozijegyre is beválthatsz**!

*Az akció időszaka alatt vásárolt mozijegyek mellé, csak személyes vásárlás esetén. 
**A nyeremények beváltásáról az ajándékszelvényen tájékozódhatsz! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Akció

Most mindenkinek garantált ajándék a Sugár Játszóházban!🎁

2019. 09. 11.
Ajándékot kapni mindig jó: a Sugár Játszóházban szeptember 12. és október 2. között minden látogatónknak garantált meglepetést* adunk! Tiéd lehet egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupon, fél óra játékidő, vagy 50% kedvezmény az 5 alkalmas játszóházi bérlet árából! Érdemes ellátogatni hozzánk!

*Az ajándékokat a szelvény nyeremény felőli oldalán található időtartamon belül lehet beváltani! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.
Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 09. 09.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

Minden történethez kell egy másik📚

2019. 09. 06.
A nyár lassan véget ér, de ettől még a kikapcsolódásról nem kell lemondanunk. Sőt, ha most kettőt választ az Agave Kiadó szórakoztató könyveiből, akkor a második könyvet fél áron vásárolhatja meg. Válogasson a fantasy, a sci-fi, a thriller és a krimi legjobbjainak több száz féle kötete közül egész szeptemberben!

Akció

Őszre várva!

2019. 09. 03.
Öltöny, kosztüm tisztítása esetén plusz nyakkendő vagy sál tisztítása ajándék!
Az akció időtartama: 2019. szeptember 1 - november 30. 

Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram:
- 1 db drót vállfa visszahozása esetén egy darab 100 Ft-os bón adható!
- 25 db drót vállfa visszahozása esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető!
További információ

Impregnálás:
A sport- és túraruházatok anyagai különleges kezelést igényelnek, hogy hosszú távon megőrizhessék eredeti vízlepergető tulajdonságaikat. A hagyományos mosószerek leoldják az impregnálást és a ruhadarabok elveszíthetik különleges vízlepergető tulajdonságukat. 

Milyen sűrűn kell impregnálni?
A használati szokásaink határozzák meg az impregnálás tartósságát, melyet évente 1-2-szer célszerű megismételni. Viszont minden mosásnál javasolt az impregnálás is. Ezzel a vízálló-lélegző tulajdonságát is meghosszabbítjuk a ruházatunknak.

Hogy kérhetem a szolgáltatást?
Bármelyik tisztítási szolgáltatás mellé kérhető. A szolgáltatást tisztítással együtt kell kérni üzletünkben.
Akció

Szabadítsa meg lakása levegőjét a pollentől és egyéb allergénektől!

2019. 09. 03.
Vásároljon most akciós áron légtisztítót vagy sóterápiás készüléket a Vivamed Egészségtárban (Sugár Üzletközpont, földszint) és a webáruházban!
Az akció 2019. szeptember 30-ig érvényes!