Akció

Kiárusítás! 20-40% kedvezmény minden termékre!

2020. 01. 29.
Kiárusítás! 20-40% kedvezmény minden termékre! Fehérneműk, fürdőruhák, hálóruhák!
Anita - Felina - Rosa Faia - Conturelle - Rösch - Vamp márkák széles kínálata kedvezménnyel a készlet erejéig! Keresd az Ipanema Fehérnemű üzletet a Sugár Üzletközpont földszintjén!
Akció

Családi jegyeddel most duplán jól jársz!🤩

2020. 01. 29.
Programoznál a családdal, de nincs egy jó ötleted sem? Nekünk van!😉 Gyertek el a Sugár Moziba, hiszen izgi filmekkel és fincsi ropogtatnivalókkal várunk, sőt! Ha  január 30. és február 5. között családi mozijegyet* vásárolsz bármely, az akció időszaka alatt a Sugár Moziban vetített előadásra, most meglepünk egy újabb családi mozijegykuponnal, melyet február 6-tól válthatsz be nálunk a kupon hátoldalán található feltételeknek megfelelően.🤩 Egy mozizás is jó a családdal, hát még kettő!😍

*Családi mozijegyet két felnőtt és két 14 év alatti gyermek, vagy egy felnőtt és három 14 év alatti gyermek válthat. Az akció szerdán is kizárólag családi jegy váltása esetén érvényes.
Új

Széles párásító választék a Vivamed Egészségtárban!

2020. 01. 27.
Biztosítsd az egész család egészségét télen is párásítással természetesen! A levegő páratartalmának optimális szintentartásával nagyban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy megelőzz számos légúti megbetegedést, vagy ha már megtörtént a baj, gyorsabban kilábalj belőle! Válogass számos - köztük akciós termékünk között is a Vivamed Egészségtárban a Sugár Üzletközpont földszintjén! Nem feledkeztünk meg a gyermekekről és az aroma terápia szerelmeseiről sem! 

Akció

1+fél akció a Libriben!

2020. 01. 27.
Az új év nem is indulhatna jobban, hiszen most minden második sárga matricás könyvet fél áron szerezheti be nálunk! A magyar és külföldi irodalom legjava várja kínálatunkban 2020. január 31-ig. Válogasson az ajánlatunkban szereplő kötetekből az akciós időszakban, mert könyvet választani kettesével könnyebb!

Akció

Supersize Week a Sugár Moziban!🍿

2020. 01. 22.
Popcornból sosem elég ugye? Minél jobb egy film, annál több kell belőle! Látogass el hozzánk január 23. és 29.. között, hiszen most nem csak olyan premierekkel várunk, mint például az 1917, a Jojo Nyuszi vagy a Richard Jewell balladája, de büfénkben MINDEN kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk!🍿 Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 990 Ft, a nagy crispers menü csak 1 010 Ft, a nagy nachos menü pedig csak 1 290 Ft!
Akció

Eddz nálunk hétvégén, és nyerj Nokia 7.2 okostelefont!🍀📱

2020. 01. 15.
Eddz a Sugár Fitnessben a január 16. és február 23. közötti hétvégéken, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe, hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy Nokia 7.2 okostelefont!!🍀📱

*A pecsétgyűjtő füzeteket és ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.
Akció

50% kedvezmény a Háda üzletben!

2020. 01. 13.
Félbevágtuk az árakat a Hádában! Január 10-től 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a téli trendek legegyedibb ruhadarabjait és kiegészítőit a darabáras és kilós Háda üzletekben, egészen a hónap végéig!

Az üzletlista ezen a llinken érhető el!
Akció

Téli vásár a Valentina Cipőboltban!

2020. 01. 13.
Megérkeztek a legnagyobb kedvezmények a Valentina Cipőboltokba és webáruházunkba!😍
Téli bokacipők, csizmák 20-50%-os kedvezménnyel! Erről tényleg ne maradj le, használd ki még időben!

Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2020. 01. 01.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!