Akció

Igyál egy Pepsit, és a második ajándék!🥤

2019. 01. 17.
1+1 Pepsi akció a Sugár Moziban!🥤
Ha január 17. és 23. között vásárolsz 1 liter poharas Pepsi, vagy Pepsi Black üdítőt*, akkor a második 1 literes poharas kóla ajándék! Így két üdítőt kapsz egy áráért! Ugye, hogy megéri? 

*A kedvezmény kizárólag 1 literes poharas Pepsi és Pepsi Black üdítők vásárlása esetén érvényes!
Akció

Hozz magaddal új ügyfelet, és mindketten fél áron válthattok bérletet!👭

2019. 01. 16.
Kellemes ismerősök körében még az izzasztó edzés is gyorsan eltelik, úgyhogy ne habozz, csábítsd el a Sugár Fitnessbe barátodat, hiszen ha most új ügyfelet* hozol hozzánk, mindkettőtök bérletéből, legyen az délelőtti vagy egész napos, 50% kedvezményt adunk**!👭

*Új ügyfélnek az számít, aki korábban még nem regisztrált nálunk rendszerünkbe.
**Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze! Az új vásárló bérletét rögtön, régi ügyfelünkét pedig az aktuális bérlete lejárta után indítjuk. Az akció visszavonásig érvényes!
Akció

Befagyasztottuk az árakat!

2019. 01. 15.
Befagyasztottuk az árakat! Január 11-től a hónap végéig 50% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras és kilós Háda üzletekben!

Az üzletlista az alábbi linken érhető el!
Akció

Kettesével könnyebb a Libriben!📚

2019. 01. 14.
Könyvet választani nem könnyű, de az biztos, hogy kettesével könnyebb!
Nézz körül most a Libri, a Helikon, a Jelenkor, a Kolibri, a Kalligram, a Jaffa és a Scolar kiadók válogatott könyvei között, és az alacsonyabb árú kötetet egész januárban FÉL ÁRON vásárolhatja meg. Közel 700 cím várja tucatnyi műfajból, a szórakoztató és szépirodalomtól a gyerekkönyvekig!

Akció

Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Játszóházban! 😉

2019. 01. 10.
Gyűjtögesd a pecséteket a Sugár Játszóházban!😉 Minden játékkal eltöltött óra után* egy pecsétet adunk, amelyből ha összegyűjtesz ötöt, a hatodik óra játékra** a vendégünk vagy! A pecsétgyűjtő füzeteket a Sugár Játszóház recepcióján kérheted, hogy aztán megkezdhesd a gyűjtögetést! Az akció visszavonásig érvényes!

*Pecsét minden egy részletben eltöltött egész óra után jár! Egy naptári napon egy pecsétgyűjtő füzet váltható be gyeremekenként.
**Az ajándék óra lejárta utáni időszakra a Sugár Játszóház normál díjszabása érvényes!
Akció

A legnagyobb kedvezmények megérkeztek a Valentina Cipőboltban!

2019. 01. 09.
Télen sem kell lemondanod a stílusos, egyedi megjelenésről, így mi segítünk, hogy az álmaid lábbelijét biztosan megtaláld! Az őszi-téli kollekció termékeit, hatalmas kedvezményekkel vásárolhatod meg! Téli vásárunk pedig csak a készlet erejéig tart, így érdemes mihamarabb felkeresni üzleteinket, vagy webáruházunkat, hogy a legnagyobb márkákból egyszerűen vásárolj még a méretedben! (Rieker, Remonte, Josef Seibel, Romika, Gerry Weber, Waldlaufer, Scholl, Berkermann, Ara, Jenny, Gabor, Legero, Belle, Tamaris, Pikolinos, Inuovo, s. Oliver, Jana, Caprice, MEDIC-O, Bugatti, Imac, Chonpol, Fretz-men, Marco, Tozzi, Zodiaco, Alpina, Novelty, Arua, Sabatina, Flexx, Le Soft, Sanfit, Gioseppo, Biomodex, Silva).

A legjobb bokacipők és csizmák csak egy karnyújtásnyira vannak tőled! Rendeld meg webáruházunkbók a legjobb lábbeliket és vedd át személyesen, 7 napon belül az üzleteinkben! Minden üzletünkben szakértő eladók segítenek a legmegfelelőbb lábbelik kiválasztásában!
Várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Bővebb információt honlapunkon találsz!
Akció

Megfagytak az árak!❄️

2019. 01. 01.
Megfagytak az árak!❄️
Télikabát, tollkabát, síoverál 20% tisztítási kedvezmény! Öltöny és/vagy kosztüm tisztítása esetén plusz nyakkendő, sál tisztítása ajándék!
Az akció időtartama: 2019. január 1 - február 28.
További részletek ezen a linken!

Állandó kedvezmények - Törzsvásárlói hűségprogram
- 1 db drót vállfa visszahozás esetén egy darab 100 Ft-os tisztítási bón adható.
- 25 db drót vállfa visszahozás esetén egy tétel ingyen tisztítása kérhető.
Időszakonként változó, évszakhoz kapcsolódó akciók!

A kedvezmény igénybevételének feltétele ezen hirdetmény bemutatása. A hirdetmény bemutatása történhet elektronikusan (mobiltelefon) vagy nyomtatott formában. A kedvezményes árakról kérem, érdeklődjön üzleteinkben. A kedvezmény más akcióval nem összevonható!
Akció

Nyerj tengeri hajóutat a KiwiSunnal!🍀🛳

2018. 12. 13.
Vegyél vagy tölts fel egy új KiwiSun szolibérletet, regisztrálj, és máris esélyes vagy a nyeremények egyikére! A nyereményjáték időtartama: 2018. december 6 - 2019. február 6.
Várunk a SUGÁR Üzletközpont II. emeletén lévő bioszoláriumunkban!