Akció

Vásárolj bérletet honlapunkon, és nyerj egy ugyanolyat! 💜

2021. 09. 15.
Ha már unod a sorbanállást, nem kell aggódnod! Bérleted akár már honlapunkon is megvásárolhatod, és ami még jobb, most egy izgalmas nyereményjátékkal is várunk Téged a Sugár Fitnessben!🍀 Vásárold meg bérleted a sugarfitness.hu weboldalon - legyen az cardio- és erősítő, vagy csoportos órákra szóló - * szeptember 16. és 29. között, és most akár egy ugyanolyan típusú Sugár Fitness bérletet is nyerhetsz!😍

Nyereménysorsolás: 2021. szeptember 30.
*Kizárólag a teljes árú bérletek vásárolhatóak meg weboldalunkon, minden olyan bérletvásárlás, amihez kedvezményre jogosító igazolvány, kártya bemutatása szükséges (például diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, zugló kártya stb.), csak személyesen vásárolható meg a továbbiakban is.
Esemény

Nyugdíjas filmklub ÚJRA minden kedden és csütörtökön!🎞

2021. 09. 13.
A Sugár Moziban újra elindítjuk Nyugdíjas filmklubunkat!🥳 Ezentúl minden kedden és csütörtökön 13:15-től várjuk a könnyedebb filmek szerelmeseit! Nyugdíjas filmklubunkon mindössze 590 Ft-os áron* nézheted meg a közelmúlt filmtermésének krémjét!

A Nyugdíjas Filmklub filmjei:
Szeptember 9. és 14. - Élősködők (előzetes)
Szeptember 16. és 21. - David Copperfield rendkívüli élete (előzetes)
Szeptember 23. és 28. - Palm Springs (előzetes)
Szeptember 30. és október 5. - A nomádok földje (előzetes)
Október 7. és 12. - Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (előzetes)
Október 14. és 19. - Martin Eden (előzetes)
Október 21. és 26. - Diana esküvője (előzetes)
Október 28. és november 2. - Minari - A családom története (előzetes)
Új

Állatbarát Üzletközpont!🐶

2021. 01. 20.
Szereted, ha kis kedvenced a közeledben van? Legszívesebben mindenhova magaddal vinnéd?🐶 A Sugár Üzletközpontba magaddal hozhatod, hiszen a bevásárlóközpont összes közösségi tere állatbarát, az üzletek bejáratánál pedig érdeklődhetsz, hogy az adott üzlet területére is beviheted-e kiskedvencedet.