Esemény

Super Size Week a Sugár Moziban!

2017. 02. 23.
Március 1-ig a kis popcorn, nachos vagy crispers menü áráért most nagy méretűt adunk! Igen, jól olvastad: ezeken a napokon a nagy popcorn menü csak 740 Ft, a nagy crispers csak 840, a nagy nachos menü pedig csak 940 Ft!
Akció

Kihagyhatatlan ajánlatok az Euronicsban!

2017. 02. 21.
Most igazán megéri szárítógépet vásárolni!

Készletkisöpréssel várunk országszerte 65 üzletünkben és a webshopon!

Esemény

Gemini buli a Sugárban március 25-én!

2017. 02. 16.
Március 25-én, szombaton 20:00-tól ismét felcsendülnek a 60-as, 70-es évek nagy magyar slágerei a Sugár Üzletközpont II. emeletén található Club Royal teremben! A Gemini együttes visszatér, hogy egy felejthetetlen élményben részesítse a rajongókat! Ha jössz, jelezz vissza Facebook-eseményünkre, és hívd meg ismerőseidet is!

A belépőjegy ára 2500 forint, melyet elővételben már meg is válthattok a Sugár Fitness recepcióján! Asztalfoglalás a rendelkezésre álló helyek függvényében a 06 30 657 58 96-es telefonszámon! Várunk mindenkit szeretettel!
Akció

Februári féláras akció a Hádában!

2017. 02. 10.
Február 10-től a hónap végéig 50% kedvezményt adunk minden termékre a darabáras és kilós üzletekben!
Akció

Februári kedvezmények a Libriben

2017. 02. 06.
Egész februárban 25-60% kedvezménnyel szerezheti be a tavalyi év érdekességeit! Szórakoztató olvasmányok gyerekeknek és felnőtteknek, válogasson kedvére, éljen az akciós lehetőséggel!

Ajánlatunk 2017. február 1-28. között érvényes.
Esemény

Próbáld ki legnépszerűbb óráinkat, és nyerj wellnesshétvégét!

2017. 02. 02.
Gyűjtsd a pecséteket a Sugár Fitnessben február 2. és március 1. között garantált mozijegyért, valamint a fődíjunkért, egy két fő részére szóló wellnesshétvégéért! Nincs más dolgod, mint részt venni öt különböző óratípusunkon (Alakformáló: Body Control, Callanetics, Spinning, TRX, Kangoo), recepciónkon elkérni pecsétgyűjtő füzetkédbe az óráért járó pecsétet, majd füzetkédet adataiddal (név, telefonszám, e-mail-cím) kitöltve bedobni a pultunkon található gyűjtőládánkba!

Az öt pecsétért automatikusan jár egy Sugár Moziban felhasználható mozijegy, melyet szintén recepciónkon tudtok beváltani. Egy pecsétgyűjtőt csak egy személy használhat!

Új

Februái köszöntő

2017. 02. 01.
Kedves Vásárlóink! 

Február van, a tél utolsó hónapja, és talán még akik nagyon szeretik a havat, a hideget, a téli sportokat, nos, azok is egyre többet kémlelik az időjárás-jelentést, mikor ér végre véget a közel két hónapja tartó dermesztő hideg. Mit tehet ilyenkor egy üzletközpont? Megpróbál minél több kellemes, vidám percet szerezni látogatóinak.

Természetesen erre készülünk a Sugár Üzletközpontban is!

Ha nem is testet, de szívet melengető filmekkel, felhőtlen szórakozási lehetőségek széles skálájával, fantasztikus akciókkal várunk mindenkit, februárban is.

Február 10. és 12. között ismét kuponnapok lesznek a Sugárban, amelyen a téli vásár keretében még az eddigieknél is nagyobb kedvezménnyel szerezhetnek be divatos ruhadarabokat, cipőket, egyéb kiegészítőket, divatkellékeket, de néhány üzletünkben már egyes tavaszi modellekhez is nagy árengedményekkel juthatnak hozzá. Természetesen a különböző szolgáltatásokat, szórakozási lehetőségeket is kedvező feltételekkel vehetik igénybe.

Azonban nemcsak a kuponnapokon, hanem szinte az egész hónapban megpróbálunk látogatóink kedvében járni. 
  
A Sugár Moziban, február 2-8-ig, a Moments nápolyival közös mozihét lesz, kedvezményes 690 Ft-os jegyárral, és egy kis extra meglepetéssel.
Február 9-15-ig, az egész hetet a Valentin-napnak szenteljük, a szerelmeseknek páros menü ajánlattal és ajándékkal, hölgy vendégeinknek egy kis AVON kényeztetéssel kedveskedünk, ráadásul A sötét ötven árnyalata című filmet már premier előtt műsorra tűzzük. Február 16-22-ig minden mozijegy mellé garantált ajándék jár, mellyel akár egy újabb mozijegyet is lehet nyerni.
 
A Sugár Fitnessben egész hónapban pecsétgyűjtő akció lesz, amely keretén belül a látogatók egy pecsétgyűjtő füzetet kapnak. Öt különböző óratípuson (Alakformáló: Body Control, Callanetics, Spinning, TRX, Kangoo) kell részt venni vendégeinknek és kérni az órák után járó pecsétet. Ha mind az 5 pecsétet összegyűjtötték, akkor garantált ajándékként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk. Aki a pecsétgyűjtő füzetét adataival feltüntetve a Sugár Fitnessben kihelyezett gyűjtőládába dobja, megnyerheti a játék fődíját, egy kétszemélyes wellnesshétvégét. A játék részleteiről további információkat találhatók honlapunkon, vagy a Sugár Fitness Facebook-oldalán.

A Fitness Club Royal termében február 25-én 20:00 órától a Pedrofon zenekar teremt fergeteges bulihangulatot.

A Sugár Bowling & Pub a már szokásos napi akciók mellett február 14-én, Valentin-napon, fantasztikus páros csomag ajánlattal invitálja egy romantikus vacsorára a szerelmespárokat. Február 25-én, szombaton, farsangi partira várják a vendégeket, a hangulatról a rezidens DJ gondoskodik, de számos italakció is szerepel a kínálatban, a jelmezben érkezők pedig tetszőlegesen választható ajándék italt kapnak! Az akció részleteit keresd a Sugár Bowling & Pub honlapján, vagy Facebook-oldalán!

A Coffee with Sugar sem marad ki a Valentin-napi meglepetésekből, kihagyhatatlan páros csomag ajánlatainkkal várják a vendégeket. Februártól pedig már elérhetőek lesznek a kávézó által kínált nagyon kedvező árú, tortát és akár korlátlan italfogyasztást is tartalmazó születésnapi csomagok. Részletek a Coffee with Sugar hivatalos Facebook-oldalán

Februárban is igyekszünk tehát maximálisan látogatóink kedvében járni, hiszen most is rengeteg akcióval, kedvezményekkel várjuk Önöket üzletközpontunkban!

SUGÁR Üzletközpont
Új

Naponta megújuló árukészlet a Hádában!

2017. 01. 24.
Országszerte minden Háda üzletünkben naponta megújuló árukészlettel várunk!
Új

Folytatódik a parfümakció a dm-ben!

2017. 01. 10.
Nézzetek be a dm üzleteibe, és válogassatok akár 50%-os kedvezménnyel, előtte pedig gyűjtsetek inspirációt a dm weboldalán!

A feltüntetett ár 2016. november 17-től a készlet erejéig, de legfeljebb 2017. március 15-ig érvényes a magyarországi dm üzletekben. Maximálisan vásárolható mennyiség: 5 db.