Akció

A második FÉL ÁRON a Libriben!

2018. 10. 09.
Készüljön fel velünk az esős őszi napokra! Szórakoztató és szépirodalmi könyvek, valamint pszichológiai és életrajzi kötetek várják a 21. Század Kiadó legújabb válogatásában. Válasszon közülük kettőt, október 8-31. között, és a másodikat fél áron vásárolhatja meg!
Az akció 2018. október 8. és 31. között érvényes a 21. Század Kiadó sárga matricával ellátott könyveire. Az ajánlat nem vonható össze egyéb akciókkal, kedvezményekkel. Az 50%-os kedvezmény az alacsonyabb árú könyvre vonatkozik!

Esemény

Halloween jelmezvásár a Hádában!

2018. 10. 05.
Halloween jelmezvásár a Hádában! Óriási választék a vicces és ijesztő gyermek- és felnőtt jelmezekből! Nézz körül a darabáras és nagyobb kilós üzleteinkben!

Az üzletlista az alábbi linken érhető el!
Akció

Kövess minket Instagramon, és nyerj 10 db mozijegyet!🎟✌️

2018. 10. 04.
Mozizásból sosem elég! A Sugár Moziban most egy szuper nyereményjátékban akár 10 db mozijegyet* is nyerhetsz! Nem kell ehhez mást tenned, mint október 4. és 24.között bekövetni a Sugár Mozi Instagram-oldalát (instagram.com/sugar_mozi), és már részt is veszel a nyereményjátékban!🍀

Nyereménysorsolás: 2018. október 25.
*A mozijegyek beválthatóságáról a kuponon tájékozódhatsz.
Akció

Mozizz 1 évig ingyen a Sugár Moziban!😱❤️

2018. 10. 03.
Mozizz 1 évig ingyen a Sugár Moziban!😱❤️ 
Igen, jól olvastad! Látogass el hozzánk október 4. és 17. között, válassz egy filmet kínálatunkból, váltsd meg rá mozijegyedet személyesen* kasszáinknál, és most akár egy VIP-kártyát is nyerhetsz, amellyel egy teljes éven keresztül ingyen látogathatod a Sugár Mozi vetítéseit!✌️ Nincs is más dolgod, mint jegyed hátoldalára felírni adataidat (név, telefonszám, e-mail cím), és már részt is veszel a sorsolásban! Kellene ennél több, mint egy év ingyenes mozizás? Szerintünk sem! 😉

*Kizárólag az akció időszaka alatti vetítésekre szóló, személyesen vásárolt mozijegyekkel lehet részt venni a nyereményjátékban.
Új

Októberi köszöntő

2018. 10. 01.
Kedves Vásárlóink!

Immár az év 10. hónapjába lépünk, és már október első néhány napjában megtapasztalhatjuk, hogy a még kellemes, napsütéses idő sajnos a múlté, lassan beköszöntenek a hűvösebb, esősebb napok, ami miatt egyre kevesebb szabadtéri programban lehet részünk. A SUGÁR Üzletközpont, mint a család bevásárlóközpontja azonban ebben a hónapban is igyekszik minden korosztálynak olyan vonzó programokat kínálni, amelyek valamelyest feledtetik a szürke őszi hétköznapokat, vidámabbá teszik a hétvégéket. Akár szórakozásról, akár egyéb kikapcsolódásról, akár a szükséges termékek megvásárlásáról van szó, a SUGÁR most kedves vásárlói rendelkezésére áll.

Lássuk hát, milyen programokkal, akciókkal kedveskedik látogatóinak a SUGÁR októberben!

Október 11. és 14. között szervezi az üzletközpont Októberi Kuponhétvégéjét, ahol az üzletek kínálatából 10, 20 vagy akár 50% kedvezménnyel is válogathatnak. A teljesség igénye nélkül az őszi ruházati termékek, cipők, táskák, műszaki cikkek mind-mind megtalálhatóak üzleteinkben, de sok szolgáltatás és szórakozási lehetőség is kedvezményesen vehető majd igénybe az akciós napokon!

A hűvösebb időben mi lehetne jobb program, mint bekuckózni egy izgalmas filmre a SUGÁR MOZIban? Nem is kell sokat várni a jobbnál jobb premierekre, ugyanis már október első hetében érkezik például a legújabb Marvel-remek, a Venom, vagy a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik. Ennél már csak egy jobb dolog van, hogy a szuper premierfilmek mellett rengeteg akcióval is készül a filmszínház.
Október első felében például még inkább megéri moziba jönni, ugyanis bármelyik filmre váltott mozijeggyel akár egy VIP-kártyát is nyerhetnek a résztvevők, mellyel egy egész éven át ingyen mozizhat a szerencsés nyertes. Október második felében sem lesz ok az unalomra. Október 18-tól a horror filmek szerelmeseinek kedvez a filmszínház, hiszen egy rettegéssel teli Horror hétre invitálja látogatóit, melyen az elmúlt időszak legnagyobb és legfélelmetesebb horror filmjeit mindössze 690 Ft-os jegyáron nézhetik meg az érdeklődők.
Október 25-től folytatódik a filmek ünnepe, szó szerint, hiszen október 28-ig a Sugár Mozi csatlakozik a Filmünnephez, ahol a négy nap alatt minden filmet kedvezményes áron nézhetnek meg a látogatók.

A SUGÁR FITNESSben októberben sem ér véget a hétvégi pecsétgyűjtő akció, melynek keretén belül mindenki, aki hétvégén edz a fitneszteremben egy pecsétet kap az alkalmakért. Négy összegyűjtött pecsét után egy SUGÁR MOZI mozijegy jár, de egy szerencsés vendég a fődíjat, egy 2 fő részére szóló wellnesshétvégét is megnyeri.
A fitneszterem a SUGÁR Kuponnapokból sem marad ki, kihagyhatatlan, 1+1-es bérletakcióval vár mindenkit október 11-től egészen 14-ig! Október 15-től pedig visszatér a kedvelt, "Hozz magaddal új vendéget" akció, vagyis minden jelenlegi bérletesünk, aki sportolni vágyó új vendéget hoz magával edzeni, fél áron válthatja meg saját bérletét, amennyiben az új vendég is bérletet vásárol. Természetesen új vendégünknek is jár az 50%-os kedvezmény!

A SUGÁR JÁTSZÓHÁZ is részt vesz az október 11. és 14. közötti kuponnapokon, melynek keretében 20% kedvezményt érvényesíthetnek a látogatók a játékidő árából, illetve 50% kedvezményt kaphatnak a játszóház bérleteinek árából. Október hónap második felében is érdemes lesz ellátogatni a játszóházba, hiszen minden gyermek garantált ajándékkupont kap. A kuponok mozijegyeket, fél óra játékidőt vagy akár 50% kedvezményt is rejthetnek!

Október 14-én ünnepli 4. születésnapját a SUGÁRZOO üzlet. A születésnapot rengeteg programmal, nyereményjátékokkal, kedvezményekkel ünnepli majd az állatekedek és felszerelés bolt. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is lesz állatsimogatás, adománygyűjtés, és az üzlet 15% kedvezményt is biztosít a vásárlóknak. Minden elköltött 3000 Ft után lehetőség lesz, megpörgetni a szerencsekereket, mozikupont, hűségpontokat és teli hűségkártyát is lehet majd nyerni a gyerekeket pedig kvízjáték várja, a kvíz tesztet helyesen kitöltők ajándék labdát, sugárzoos kuponokat és nyakbaakasztót nyerhetnek. 
A programok október 10-től egészen 17-ig tartanak majd.
A pontos programról részleteket a SugárZoo Facebook-oldalán találhatnak az érdeklődők.

Októberben is igyekszünk tehát  maximálisan látogatóink kedvében járni.
Sok szeretettel és rengeteg akcióval várjuk Önöket üzletközpontunkban, a hét minden napján!
Akció

Eddz hétvégén, és nyerj wellnesshétvégét!🧖‍♀️🧖‍♂️ 🍀

2018. 09. 13.
Eddz a szeptember 15. és október 28. közötti hétvégéken a Sugár Fitnessben, gyűjtsd az alkalmakért járó pecséteket a recepciónkon igényelhető pecsétgyűjtő füzetkédbe (szeptember 15-től kérheted), hiszen most négy pecsét összegyűjtése után garantált nyereményként egy Sugár Moziban felhasználható mozijegykupont adunk*! 🎟 Ráadásul, ha teli füzetkédet adataiddal (név, e-mail-cím, telefonszám) kitöltve bedobod recepciónkon található gyűjtőládánkba, megnyerheted fődíjunkat, egy 2 fő részére szóló pihentető wellnesshétvégét a miskolctapolcai Avalon Resort & Spa-ba.🧖‍♀️🧖‍♂️ 🍀

*Ajándék mozijegyedet recepciónkon igényelheted.