Térkép

A SUGÁR Üzletközpont autóval érkező látogatói az üzletközpont közel 400 férőhelyes mélygarázsából kényelmesen juthatnak el a bevásárlóközpont valamennyi szintjére. A mélygarázsban kihelyezett irányító táblák és a szolgálatot teljesítő biztonsági őrök segítséget nyújtanak a tájékozódás megkönnyítésében.
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
Parkolási díjszabás:
Parkolási díj: Az első óra ingyenes, ezt követően minden megkezdett 30 perc bruttó 150 Ft. Elveszett parkolójegy 3000 Ft.
A parkolójegyet a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. 
Parkolási díjfizetés a mélygarázsban elhelyezett díjfizető automatáknál történik.
A látogatóknak a parkolójegy érvényesítése után 15 perc áll rendelkezésükre, hogy elhagyják a mélygarázst.
A látogatók ÁFA-s számla igényüket 5 naptári napon belül érvényesíthetik parkolójegyük bemutatásával az információnál az Üzletközpont nyitvatartási idején belül.
Hétfőtől-péntekig: 8-20 óra
Szombat: 9-20 óra

Behajtás a SUGÁR Üzletközpont mélygarázsába
A SUGÁR Üzletközpont mélygarázsát az alábbiak szerint lehet megközelíteni:
A Nagy Lajos király út felől érkezőknek a Füredi útra kell kanyarodniuk, majd a BKV végállomást elhagyva az IKEA áruház előtt jobbra kanyarodva kell ráfordulni a gépkocsi-lejáróra, és azon egyenesen végighaladva érhetik el a SUGÁR Üzletközpont mélygarázsát.
A Füredi úton a Nagy Lajos király út irányába közlekedőknek az IKEA Áruház mellett elhaladva, a bal oldali kanyarodó sávból kell ráfordulni a gépkocsi-lejáróra, és azon egyenesen végighaladva érhetik el a SUGÁR Üzletközpont mélygarázsát.


A mélygarázs nyitvatartása:
A mélygarázs minden nap 00:00 órától 24:00 óráig tart nyitva.

Szolgáltatások, kedvezmények
A parkolás az első órában ingyenes.
Mozijeggyel további 2 óra (összesen 3 óra) ingyenes parkolás vehető igénybe, amennyiben a Sugár Mozi pénztáránál parkolójegyükön érvényesítik a mozijegyhez járó kedvezményt. Sugár Fitnessben elhasznált alkalom mellé további 1 óra ingyenes parkolás vehető igénybe, ezt a Sugár Fitness recepcióján lehet érvényesíteni kijelentkezéskor. A Sugár Bowling & Pub vendégei részére további 1 óra ingyenes parkolást biztosít. A Sugár Játszóház látogatói is további 1 óra ingyenes parkolási kedvezményt érvényesíthetnek a játszóházból történő kijelentkezéskor. 

Mozgáskorlátozottak részére:
A Sugár Üzletközpont parkolója, liftjei és bejáratai teljes mértékben akadálymentesítettek. Autóval érkező vendégeink egy rámpa segítségével nehézség nélkül juthatnak fel- és le az Üzletközpont bejárataihoz. A liftekkel bármelyik üzlet gond nélkül megközelíthető.
A parkoló ügyelet elérhetősége:
Parkolással kapcsolatos kérdés, probléma esetén 0-24 óra között hívja a 469-5380-as telefonszámot.